Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Psychologia życie metamorfoza ludzie

userjs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, jak byście postrzegali osobe która była większość czasu bita w szkole, nerda, całe życie komputer i gry, 0 szacunku u ludzi co się zmienił dosłownie o 180 stopni?

Chodziła na mma, + przypakowała na masie?

Może być taka osoba od razu wyśmiana czy jednak będzie można mówić tu o respekcie?

Typ był tak chudy że jastrząb mógłby go porwać

ok.20 lat, mało był postrzegany na mieście, rzadko kto go widział, wszyscy wiedzieli że jego życie to gry xD

Chce pomóc pewnej osobie i jak teraz bym zaczął to w rok mógłbym go troche ogarnąć ale nie wiem jak zaaragują koledzy, wyobraźcie sobie że jest u was taka osoba w waszej okolicy

Mi to osobiscie zwisa co kto robi z zyciem wiec nawet bym go nie wysmial bo mi to na chuja potrzebne, patrze na siebie ale są różne osobowści, charaktery

Bądźcie szczerzy wiecie tak po ludzku, w realu jakbyście postrzegali swojego ziomka z klasy co miał taki okres w życiu i się stoczył, albo kolege ze starszej/młodszej klasy

Opublikowano

Możesz stawać na rzęsach ale jeżeli on nie będzie chciał tego zrobić to tego nie zrobi albo porzuci to dosyć szybko. Skoro jest na tyle leniwy i ciotą że nie chce mu się nić zmienić w swoim życiu to najwyraźniej dobrze mu z tym bo taka zmiana naprawdę nie jest trudna wiem po swoim przykładzie i nie trzeba do tego niczyjej pomocy. Niech przestanie przejmować się innymi, zacznie wychodzić z bliskimi kumplami na piwo, zacznie się edukować bo na yt jest wiele ciekawych filmów o wszystkim, z czasem wyjdzie ze szkoły patola pójdzie bić innych a on będzie miał spokój. 

Opublikowano

Stary a błeś na takim dnie? typ stracił pewność siebie i chce mu to troche podbudować, potem już chyba sam sobie poradzi

Opublikowano

Cóż nie wiem czy byłem aż na takim dniem. Na swoim byłem, opis bardzo podobny do mnie w pewnym okresie życia więc wiem jak to jest.

Opublikowano

Smiali się czy nie? 

Co zrobiłes że się zmieniłeś? rzuciłeś tylko kompa i wyszedłem do ludzi czy jednak zacząłęśpracować nad sobą siłka i te sprawy? 

W jakim okresie? bo ten to całe gimnazjum i technikum przebimbał xD

Opublikowano

Całe gimnazjum i kawałek jeszcze. Smiali sie popychadło takie doslownie, ja jeszcze sie psychicznie nakrecalem ze inny jestem, urojenia itp. W koncu doszedlem do wniosku ze zbyt pizdowaty jestem zeby sie zabic, nie chcialem chodzic po jakis zjebanych psychologach i leciec na psychotropach. Zaczalem miec wyjebane w nich, ignorowalem urojenia, zapytalem sie kumpla z czasow podstawówki czy wychodzi, potem jakies picie w plenerze z nim i innymi przez niego poznanymi smieszki zabawa wygłupy na swiezym powietrzu w lato (klimacik w chuj), ekipa tak do tej pory się trzyma, zaczalem szukac hobby a nie tylko komputer, szukać coś co mnie interesuje czyli w tym przypadku filmy w stylu vsauce (nie wiem to jakby takie skomplikowana teoretyczna ciekawa nauka przypadki itp), zaczalem marzyc, czytac ksiazki, esport mnie wciagnal bardzo mocno. Więc widzisz to tylko zalezy od czlowieka, nic na siłę, rzadko drugi człowiek coś zdziała jeżeli ten pierwszy ma totalnie wyjebane jajca na to i pluje na wszystko wokol. Mysle ze i na niego przyjdzie taki czas a jesli nie no to widocznie on sam tego chciał i obudził się z ręką w nocniku przez co jedyne do czego będzie się nadawał to do przerobienia na mydło bo nic innego nie będzie potrafił i będzie w chuj cienki ze nie wiem jak to opisać. Możesz mu pomóc pogadać z nim nakierować go ale to tylko od niego zależy czy do usranej śmierci będzie dnem ludzkim siedzącym przy kompie popychadłem na garnuszku mamusi i nie daj Boże w przyszłości bezdomnym co nawet nie będzie potrafił skombinować sobie czegoś ciepłego do zjedzenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...