Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sinusboty zacinają się

ανєχυ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Mam problem z sinusbotami na portach postawionych na vps lvlup 4gb.

Przy 15 uruchomionych botach zasoby wyglądają tak:

2pIZhjk.png

Boty strasznie się zacinają, chociaż zasoby maszyny są na dobrym poziomie.

Jeżeli mieliście podobny problem napiszcie pod tematem.

Pozdrawiam! 

Opublikowano

Jeżeli łączysz je z jednego adresu IP  na jeden serwer ts3 postawiony zapewne w HosTeam gdyż miałem ten sam problem kiedyś ( nie wiem jak jest teraz ) będziesz miał problem z utratą pakietów na bocie muzycznym ze względu na to iż HosTeam nakłada zajebiste limity pakietów per IP.

Opublikowano
5 minut temu, Poker Face. napisał:

Jeżeli łączysz je z jednego adresu IP  na jeden serwer ts3 postawiony zapewne w HosTeam gdyż miałem ten sam problem kiedyś ( nie wiem jak jest teraz ) będziesz miał problem z utrata pakietów na bocie muzycznym ze względu na to iż HosTeam nakłada zajebiste limity pakietów per IP.

Boty nie mają utraty pakietów, wszystkie 0,00%.

Wygląda to na lagi sprzętowe.

Opublikowano

Nic ci to nie da, to samo na lvlup miałem z jakiś rok temu. Po prostu mają coś zwalonego na tych vps'ach i tyle, potem na arube przeszedłem i 0 ścinek było a miał gorsze parametry, aktualnie na nazwa.pl siedze i też zero. Tylko na serwerach ovh taki problem występował tego nie naprawisz raczej

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...