Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedaż yang na serwerach prywatnych

kindzior00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pisze z nurtującym mnie pytanie.

Dokladnie chodzi o sprzedaż yang na prywatnym serwerze Metin na allegro.

Pytanie brzmi;

1.Czy jest to legalne

2.Czy miał ktoś kiedyś przez to jakieś nieprzyjemności ? 

W regulaminie na serwerze piszę że jest to karane banem na ip i tylko tyle.

I zastanawiam się czy jest  właśnie to legalne i czy są za to problemy, bo widzę na allegro że jest mnóstwo aukcji dotyczących sprzedaży na allegro.

Czy grozi za to jakas odpowiedzialnosc karna czy tylko ban na ip od admina serwera ? 

Opublikowano

akurat na prywatnych serwerach zalezy to od wlasciciela (czytaj regulamin)

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano
3 minuty temu, mattiasforum napisał:

akurat na prywatnych serwerach zalezy to od wlasciciela (czytaj regulamin)

Handel kontami przez serwis allegro jest dozwolony, administracja nie ponosi jednak odpowiedzialności za wszelkie niedogodności, wszystkie skargi w takim przypadku należy zgłaszać do serwisu allegro 

Tak jest napisane o yangach pisze ze grozi za ich sprzedaż perm 

Opublikowano

no to jest wbrew regulaminowi tego serwera, wiec nie wolno :D

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano
1 minutę temu, kindzior00 napisał:

Handel kontami przez serwis allegro jest dozwolony, administracja nie ponosi jednak odpowiedzialności za wszelkie niedogodności, wszystkie skargi w takim przypadku należy zgłaszać do serwisu allegro 

Tak jest napisane o yangach pisze ze grozi za ich sprzedaż perm 

Więc nie wiem skąd to pytanie. Jeśli grozi za to perm sprzedaż yang na tym serwerze nie jest legalna.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano
1 minutę temu, Ups... napisał:

Więc nie wiem skąd to pytanie. Jeśli grozi za to perm sprzedaż yang na tym serwerze nie jest legalna.

A czy grozi za to jakas odpowiedzialnosc ? 

Czyli mógłbym np sprzedawać konta,lub postacie z yangami na koncie ? 

Opublikowano
2 minuty temu, kindzior00 napisał:

A czy grozi za to jakas odpowiedzialnosc ? 

Czyli mógłbym np sprzedawać konta,lub postacie z yangami na koncie ? 

Jeśli administracja Cię chwyci skończysz z permem i banem na IP i wszystkie konta.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

na każdy przepis jest kruczek i na odwrót :) raczej nic przy "malych" kwotach a jezeli nawet to nic ze strony wlasciciela serwera bo sam serwer nie jest "legit"

Opublikowano

Przed chwilą, Ups... napisał:

Jeśli administracja Cię chwyci skończysz z permem, możliwe, że nawet na IP i wszystkie konta.

Tak tak ja rozumiem z tym banem na ip i permem.

Ale czy np mogę tak sprzedawać konta z yangami na koncie i to jakos ominie regulamin ?> 

Opublikowano

to zaleeeezy od serwera ale jezeli zaczniesz sprzedawac 30lv z 500kk to ten rynek jest bardzooo maly i jestes latwy do wychwycenia i pewnie polecisz za to 

Opublikowano
1 minutę temu, kindzior00 napisał:

Tak tak ja rozumiem z tym banem na ip i permem.

Ale czy np mogę tak sprzedawać konta z yangami na koncie i to jakos ominie regulamin ?> 

Na pewno będziesz miał podstawę do obrony. Chociaż sprzedając konta z np. 1lvl będzie to zbyt perfidna przykrywka.

74f31dbf1675f.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...