Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skarga Na D&G2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piszę ponownie gdyż dostałem takie warny:

wyja.jpg

D&G nie zamykaj a wyjaśnij;/

Jeżeli komuś pomogłem to proszę o plusa:)

Admin Cienia
Opublikowano

Co ty odstawiasz człowieku? Czy ten metin naprawdę tak szkodzi? Ogarnij się proszę.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

po

1. Daj miniatury bo rozjebalo mi za ekran

2. Warn jest sluszny. miales podac link do tematu a nie pliku,... A ze plik nazywa sie tak jak na ss to moze kazdy tak napisac.... Zwykly moglby byc to fake

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

@Do 1 warna : było napisać do kogoś z działu metin2 np. mi dlaczego P4W3L stracił moda -.- bym powiedział a nie od razu temat

@Do 2 warna : to chyba nie powinien być poniewaz plik ma 1gb :D @up masz rację ;)

Opublikowano

@Do 1 warna : było napisać do kogoś z działu metin2 np. mi dlaczego P4W3L stracił moda -.- bym powiedział a nie od razu temat

@Do 2 warna : to chyba nie powinien być poniewaz plik ma 1gb :D @up masz rację ;)

nawet jakby i mialy te 900 mb to i tak malo gdyby ktos chcial okaradac masowo konta...

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

To tak co do drugiego warana link do tematu za który dostałem warn:

To jest ukryta treść, proszę

pliki które mu dałem

pliki znalezione w:

w spoilerze pliki serwerowe:

Pliki Serwerowe zedytowane By SuicideRlz Up By TraDeus

I to na tyle co mam do powiedzenia

Opublikowano

co może mam skanować teraz cały czas jak daje kolesiowi pliki nawet po 900mb z MPC bo globalowi się tak podoba z moim netem 1 mb by się to z 3tyg robiło;/

Admin Cienia
Opublikowano

Nie interesuje mnie jakie masz łącze, skan powinien obowiązywać każdego pliku, ty w każdym bądź razie próbujesz się wymigać od warna biorąc jako argument jego wielkość.

Admin Cienia
Opublikowano

Pomyśl nad tym jeszcze bo w żadnym stopniu nie przekonujesz nikogo z mojego otoczenia. "administratorzy help" o jejej :) Dam głowę uciąć że dobrze wiesz że ten "spór" masz przegrane i tylko wstawiasz jakieś historie na dobranoc. Jestem również pewien że gdy padnie odpowiedź pozytywna po mojej stronie i tak według ciebie będzie nie wyjaśnione. ^^ Idę spać, a szanowny kolega jeśli chce to niech się nad tym modli, pozdrawiam.

Będę miał ciebie na oku kotku. :*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...