Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam skryptu sklepu dla serwera Minecraft na www

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam dość długo jakiegoś (działającego i aktualnego ) skryptu (albo czegoś podobnego :)) na czym najlepiej jak by była płatność paysafecard -em :D i sms-ami i przelewem :D 

Chciałbym zrobić to pod vps-em na którym mam serwer minecraft :D albo na serwerze jako skrypt ( Nie znam sie:( )       (jeżeli ktos zna cos ,albo ma a nie ma którejś z tych funkcji to niech i tak poda! :D

Ps:nie interesują mnie strony które oferują sklepy  ów do minecrafta za opłatą miesięczną bo zwyczajnie by mi sie to nie zwracało :D)

ps2: D jeżeli nie ten dział to prosze o przeniesienie

• Marosking zmienił(a) tytuł na Szukam skryptu sklepu dla serwera Minecraft na www
Opublikowano

Aktualnie chyba jeden z najlepszych i działających sklepów dla serwerów Minecraft. Z PaySafeCard'ami oraz przelewami to będzie ciężej, ale zawsze możesz sam lub poprosić kogoś o dodanie takiej możliwości lub zrobić to za pomocą Voucherów <w sensie, przelew manualy, póżniej wysyłyasz mu tylko voucher i w taki sposób>.

A co do instalacji tego na serwerze vps, instalujesz najpierw pakiet apache2 i póżniej wgrywasz tylko pliki strony na serwer do katalogu public_html ;)

Opublikowano
3 godziny temu, MAROSKiNG napisał:

Aktualnie chyba jeden z najlepszych i działających sklepów dla serwerów Minecraft. Z PaySafeCard'ami oraz przelewami to będzie ciężej, ale zawsze możesz sam lub poprosić kogoś o dodanie takiej możliwości lub zrobić to za pomocą Voucherów <w sensie, przelew manualy, póżniej wysyłyasz mu tylko voucher i w taki sposób>.

A co do instalacji tego na serwerze vps, instalujesz najpierw pakiet apache2 i póżniej wgrywasz tylko pliki strony na serwer do katalogu public_html ;)

Dzięki leci like ! :D

Opublikowano

Możesz też rzucić okiem na BuyCraft. Sam jeszcze nie miałem okazji z niego korzystać bo najpierw trzeba skończyć robić serwer, ale powinien spełniać wszystkie twoje wymagania i darmowy plan ma limit do ok. 1200zł, więc jak już osiągniesz ten limit to takie 30zł miesięcznie nie powinno być dużym wydatkiem :). https://www.buycraft.net/

VGE BEZ TŁA.png

Opublikowano

Raczej nie osiągnę chyba nigdy :( Ale wielkie dziękI :D

33 minuty temu, CanExiOne napisał:

Możesz też rzucić okiem na BuyCraft. Sam jeszcze nie miałem okazji z niego korzystać bo najpierw trzeba skończyć robić serwer, ale powinien spełniać wszystkie twoje wymagania i darmowy plan ma limit do ok. 1200zł, więc jak już osiągniesz ten limit to takie 30zł miesięcznie nie powinno być dużym wydatkiem :). https://www.buycraft.net/

Hejka bo jestem głupi :(  i z tych 3  serverów który powinnem wybrać ? ;/ 

Minecraft java edition

Minecraft (Bedrock)

Minecraft w trybie offline 

Informacje o serverze

server jest postawiony na vps-się jest na 1.12 jest mogą na niego wchodzic non-premium jak i premium 

Opublikowano
3 godziny temu, Marzycielx napisał:

Raczej nie osiągnę chyba nigdy :( Ale wielkie dziękI :D

Hejka bo jestem głupi :(  i z tych 3  serverów który powinnem wybrać ? ;/ 

Minecraft java edition

Minecraft (Bedrock)

Minecraft w trybie offline 

Informacje o serverze

server jest postawiony na vps-się jest na 1.12 jest mogą na niego wchodzic non-premium jak i premium 

Skoro non-premium to Minecraft Offline :).

@edit

Jak będziesz potrzebował jeszcze jakiejś pomocy z BuyCraft to najszybciej będzie przez discord CanExiOne#3831 :).

VGE BEZ TŁA.png

Opublikowano

dzięki 

3 godziny temu, CanExiOne napisał:

Skoro non-premium to Minecraft Offline :).

@edit

Jak będziesz potrzebował jeszcze jakiejś pomocy z BuyCraft to najszybciej będzie przez discord CanExiOne#3831 :).

aczkolwiek mam jeszcze jednio ostatnie pytanie Czy mam 100% pewności że żadne nic mnie nieopodatkuje z tego? :O  skarbówka ani nic? :O

Opublikowano
11 godzin temu, Marzycielx napisał:

dzięki 

aczkolwiek mam jeszcze jednio ostatnie pytanie Czy mam 100% pewności że żadne nic mnie nieopodatkuje z tego? :O  skarbówka ani nic? :O

BuyCraft nie odprowadza za Ciebie żadnego podatku, więc musisz to robić sam bo jest to w końcu jakiś zarobek. Niestety nie powiem Ci więcej bo nie znam się na prawie, ale możesz skontaktować się z jakimś prawnikiem lub zapytać na polskim forum prawnym. Z tego co ja rozumiem to podchodzi to pod sprzedawanie usługi, więc jak najbardziej podatki trzeba płacić, ale czy jest to zależne od zarobków to nie mam pojęcia.

Będzie tak z każdą stroną, skryptem i cokolwiek jeszcze znajdziesz co pozwala Ci na sprzedawanie usług na serwerze. Jest to jakiś przypływ gotówki, więc musisz odprowadzić podatek niezależnie czy jest to BuyCraft czy vMCShop (lub cokolwiek innego), który został wyżej podany przez Maroskinga. Jedynie jak masz na jakimś hostingu serwerów wbudowany sklep, z którego pieniądze automatycznie idą do twojego wirtualnego portfelu to wtedy nie płacisz podatku bo na tym zarabia hosting, a Ci dodaje punkty do portfelu :).

VGE BEZ TŁA.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...