Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Początek

qintoofar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gra jest jak najbardziej play2win - p2w jedynie ułatwia Ci pewne elementy i niweluje pewne defekty w grze, aczkolwiek nie wywyższa Cię pod tym względem, że jest hop siup do przodu przed innymi - więcej slotów w ekwipunku za pouche, możliwość kupienia pewnych przedmiotów, skrzynek, kolejki premium i inne głupotki. Polecam, graj - jak już wejdziesz w ten świat, to już nie odejdziesz od komputera do rana ^_^

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku.

33874.png

33966.png

4981.jpg

16023ph3.gif

Gram na takich serwerach jak :

• EROAD Martinok
  • Nefertity SRO Matteo
  • ZSZC Earth Martinok
  • Syndicate SRO Matteo i _Matteo
Opublikowano

Jak wyżej. Jedyne p2w w tej grze to 4 razy w roku Trove (evencik, w którym otwierasz skrzynkę codziennie za darmo i kupujesz różne itemki, można kupić klucze i otworzyć ile się chce) - przynajmniej według mnie.

Gra bardziej opiera się na farmieniu dungeonów aby zdobywać itemy/golda jak na wydawaniu realnej kasy. Faktem jest, że możesz kupić golda (legalnie) w grze za płatną walutę, co da ci przewagę, ale po co, skoro do wszystkiego można dojść bez wydawania gotówki?

Gram w to jakieś 2 lata z małymi przerwami i póki co nie nudzi mi się, a jak już mi się znudziła, to wróciłam po półrocznej przerwie, więc jak najbardziej polecam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...