Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Za Pomoc Dam 5

skazek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!! :) Mam problem , poniewaz ostatnio zaczolem grac tylko na UO i BG i jak zdobywam tam flagi to nigdy sie kolo zadnej flagi nie zrespilem po dedzie , zawsze mnie respi w bazie.Czy jest jakis sposob aby mnie chociaz czasem respilo przy fladze??

Za pierwsza dobra odp dam 5 i + , za pozostale dam +.

TYLKO PROSZE WAS JAK SIE NIE ZNACIE TO NIE PISZCIE BO JEST CHOLERNY SPAM!!!!!!!!!!!!

A gdzie to mozna zaznaczyc??\

Ok macie po + dzieki za pomoc mozna zamknac temat.

Pomoglem daj 5!!!!

Opublikowano

jak woja ekipa ma przejete flagi to zanim sie zrespisz kliknij na swoja flage przy ktorej chcialbys sie zrespic dopoki nik z przeciwnej drozyny jaj nie przejmi albo nie zaznazysz innej bedziesz sie tam respil. Mysle ze wyjasnilem ci dokladnie ^^

Opublikowano

Siemka!! :) Mam problem , poniewaz ostatnio zaczolem grac tylko na UO i BG i jak zdobywam tam flagi to nigdy sie kolo zadnej flagi nie zrespilem po dedzie , zawsze mnie respi w bazie.Czy jest jakis sposob aby mnie chociaz czasem respilo przy fladze??

Za pierwsza dobra odp dam 5 i + , za pozostale dam +.

TYLKO PROSZE WAS JAK SIE NIE ZNACIE TO NIE PISZCIE BO JEST CHOLERNY SPAM!!!!!!!!!!!!

A gdzie to mozna zaznaczyc??

No jak wciskasz wybór postaci to tam masz flagi niu i derb jak jesteś przy tych zielonych to np jeśli masz powyżej jednej flagi to naciskasz na którą chcesz się respić.

Liczę na + ;)

222pac.gif

'Nawet w ciemną noc, każdy dzień jest odpowiedni. Żeby nawet gdyby niewiadomo jak jest ciężko, trzymaj głowę w gorze...'

Tupac Amaru Shakur [*]

Opublikowano

Jemu chodzi o to czy można się dosłownie zrespić przy fladze i tak ciągle i ciągle.Niestety nie da się tak. Proces gry losowo wybiera gdzie się respisz.

bbc2hero.png