Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zna ktoś działający autoclicker metin2 ?

enrimple

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Mam problem odnosnie autoclickera. Otoz gdy chce ustawic klikanie na poty to jakby w oknie metina nie dzialal mi autoclicker. Wygląda to tak jakby metin blokował ich działanie. Poza oknem metina dziala normalnie, na pulpicie jak ustawiam żeby przesuwał ikonki to działa bez problemu. Próbowałem już różne wersje autoclickerów (  GS Auto Clicker, Auto Clicker Typer, Mouse and Keyboard Recorder, Easy Clicker Pro 1.3, Auto Keyboard by MurGee.com ). Próbowałem je odpalać jako administrator później i samego metina, odpalałem na win 7 i 10 i nic nie pomaga. Czy metin ma teraz jakieś super zabezpieczenia że takie rzeczy nie działają i nie będą działać czy o co chodzi ? a może ktoś używa czegoś takiego w obecnym czasie i mu to działa ? Prosze o pomoc 

Opublikowano

Działają normalnie:

6iry5oe.png

Ustaw sobie tak. A gdy nie działa Ci klawiszami wciśnij po prostu myszką start na programie i przejedź szybko myszką na to co chcesz klikać.
U mnie normalnie bez zarzutów działa, ale miałem gdzieś jeszcze innego clickera.

/// Edit.

Masz nazwę drugiego clickera: Mouse Recorder Pro 2.

Opublikowano

robi sie to samo co z tamtymi, a robi to różnice czy metin jest otworzony w oknie czy na pełnym ekranie ? i jeśli tak to jak powinien być ustawiony ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...