Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wgraniem mapy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, mam problem. Chce wgrać gotowy spawn na serwer. Mam FilleZille. Gdy po znalezieniu serwera, mój folder z mapą wkładam do folderu ,,world" pisze mi że wgrywanie zakończone, ale gdy zrobie restart serwera i na niego wejde, to jest tak samo jak wcześniej. Co am zrobić? Dla zainteresowanych IP: hardcore4u.ench.pl

Opublikowano

zamiast wgrywać świat ze spawem możesz zrobić to inaczej... weź cały folder ze światem wgraj do głównego folderu z serwerem...

do pluginu plugins wgraj multiverse core i użyj komendy /mv import folderześiwatem normal

TheMinecraft

#LetsPlayOnceAgain

#TheMinecraft

Śledź nas na FaceBook/TheMinecraftpl!

Opublikowano

Najpierw wyłącz serwer i wtedy wrzuć mapę, ponieważ gdy serwer jest włączony a usuniesz mapę to jak go resetujesz to się ona zapisuje  i usuwa ci tamtą ;)

Opublikowano

Dzięki, spróbuje, ale gdzie będzie ten spawn? Na określonych kordach, czy na miejscu wcześniejszego spawnu. A ten folder z mapą wgrywamy do folderu world?

• Biter. zmienił(a) tytuł na Problem z wgraniem mapy
Opublikowano
Dnia 13.03.2018 o 07:07, Klaudek8 napisał:

Dzięki, spróbuje, ale gdzie będzie ten spawn? Na określonych kordach, czy na miejscu wcześniejszego spawnu. A ten folder z mapą wgrywamy do folderu world?

Usuwasz stare world i robisz nowe, następnie wrzucasz pliki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...