Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows 10 #64

bartus9944

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey,  powiedziecie mi zrobiłem przesiadkę z win 7 na 10 i od samego początku problemy ponieważ gra ma straszne lagi (nie wina neta), nie wiem co możę być wydaje mi sie ze wszystko ze sterów jest zainstalowane zaktualizowane  gra tez pobrana na nowo instalowana itp  próbowałem również startować gre przy pomocy aby zawszę otwierało przy pomocy nvidi ale od razu również jest error. pomocy bo juz brak pomysłów! 

tutaj panel sterownia : 

menadzer.png

Opublikowano

Słuchaj nie wiem czy masz ten sam problem co ja ponieważ mam kompa na którym gram na najwyższych w GTA5 a już w warrocka mam na 8 osób spada do 30fps gdy wejdę na 16 to już tragedia niby to nie jest wina10 x64 tylko AMD ale dziś spróbuję zainstalować 7 zobaczymy rezultaty

Opublikowano

tak o amd słyszałem,  a tutaj to  nie wiem czemu tak jest skoro  na 7 lepiej  sie sprawował niż na tej 10. directy aktualizacje wszystko pobrane  a tu dalej ścina że szok prawie jak na mapach winter 

Parametry kompa to : 

Bez tytułu.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...