Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Złe ustawienia bota na VPS

xkacprzaq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, borykam sie z problemem poniewaz wgralem bota na vps, wszystko dziala - plik acc z ustawieniami wkleilem z windowsowej wersji i generalnie robi mi arene ale zuzywa mi wszystkie grzyby, co mogę mieć nie tak ustawione bo jestem swieży w te klocki

Opublikowano
3 minuty temu, Esemo napisał:

Musisz mieć ustawione w opcjach, żeby używało grzybów.

Gdzie to znajde w pliku ACC? w apce windowsowej z ktorej bralem konfig acc w zachowanie>arena nie ma nic o grzybach

Opublikowano
Przed chwilą, xkacprzaq napisał:

Gdzie to znajde w pliku ACC? w apce windowsowej z ktorej bralem konfig acc w zachowanie>arena nie ma nic o grzybach

Chciałbym ci pomóc, ale w sfgame grałem kilka lat temu i nie pamiętam już nawet..

Przypominam sobie tylko, że ustawiało się, to tam gdzie misje, czy ma wybierać misje na exp,gold itd.

Opublikowano
3 minuty temu, Esemo napisał:

Chciałbym ci pomóc, ale w sfgame grałem kilka lat temu i nie pamiętam już nawet..

Przypominam sobie tylko, że ustawiało się, to tam gdzie misje, czy ma wybierać misje na exp,gold itd.

3ejH6TQ.png tak wyglada opcja ustawien areny, nic tu nie widze o grzybach 

Opublikowano
2 minuty temu, xkacprzaq napisał:

3ejH6TQ.png tak wyglada opcja ustawien areny, nic tu nie widze o grzybach 

Daj screenshota tawerny

Opublikowano
1 minutę temu, Esemo napisał:

Daj screenshota tawerny

KNVKV16.png tak to wyglada, ale zadania robie recznie akurat

I generalnie zauwazylem ze jak uzywam bota na windowsie, nie 24/7 i mam go odpalonego w tle to nie zabiera mi grzybkow a przy wgraniu na vps zabiera mimo to ze skopiowalem plik acc z ustawieniami z tego bota windowsowego

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Z ""zaatakuj ulubionych przeciwników (jednego po drugim)"" daj na ""Atakuj ulubionych przeciwników"".

Powinno zadziałać.

Pozdrawiam.

• Aive zmienił(a) tytuł na Złe ustawienia bota na VPS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...