Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

A5P3R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, potrzebuję pomocy w rozwiązaniu mojego problemu z banem ... Na załączonym linku jest screen gdy pisałem do supportu My.com. W skrócie chodzi o to, że mój znajomy któremu dałem pograć na moim pc, musiał pobrać jakiegoś cheata i zbanowali mnie. tłumaczyłem im że nigdy osobiście i świadomie nie oszukiwałem w grze i że ten ban to nieporozumienie ... Support odpisał mi coś o Steam, ale kompletnie nie rozumiem ich odpowiedzi, bo nie wiem jak steam ma mi w tym pomóc :( Spójrzcie sami i może wy zrozumiecie o co chodziło supportowi ... 

screen z supportu

Bardzo proszę o pomoc :( 

Opublikowano

UUU to raczej jest przegrane. Mają zapewne dowody na zbanowanie,adresy logowania, IP twojego kompa z których były odpalane haxy i wgl.

I odwołanie od bana jest praktycznie nie możliwe (99,9% szansy :P )

Było coś warte to konto ? Jeśli nie to nie ma nad czym płakać. :P

bar.jpg                                 

Opublikowano

Nie pamiętam dokładnie który miałem lvl, ale chyba około 45 (3 szare gwiazdy) i tylko jeden przelew za 20 zł. Największą stratą oczywiście jest czas włożony w grę, no ale jeśli nic się nie da zrobić to trudno, to tylko gra. W każdym razie dzięki za odpowiedź :) 

• 1 miesiąc temu...
  • Aive zmienił(a) tytuł na Pomoc w rozwiązaniu sprawy - ban

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...