Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co jest wróżką, że ma ci pomóc z niczego? 

Pewnie ścieżki do modeli i tekstur się nie zgadzają dlatego nic nie widać.

Odpal WE w trybie debug i przeczytaj sobie co jest źle..

Opublikowano

Widze bierzesz się za tworzenie/edycje map efektów itd a nawet nie masz pojęcia czym jest plik syserr.txt.

Gdybyś ogarniał temat to już po pierwszym moim poście byś wiedział co nie tak, ale wcale ci się nie dziwię bo nie jesteś wyjątkiem.

Śmieszne jest że ludzie bawią się w stawianie serwerów itd ale nikt nie pomyśli żeby może tak poświęcić trochę czasu, pogrzebać w plikach, dowiedzieć się co jest gdzie, dlaczego jest tutaj a nie tam itd.

Potem z płaczem na forum "bo mi nie działa" a nie da  żadnego pliku, który na 100000% został wygenerowany z wpisanymi błędami, niech ludzie się głowią i szukają rozwiązania nie wiadomo gdzie, jak wszystko w takim pliku podane jak na tacy. (a sie rozpisałem xd)

Wracając do tematu to powiem : SPRAWDŹ PLIK SYSERR.TXT, TAM SĄ WSZYSTKIE BŁĘDY!!! 

Opublikowano

Beznadziejne gadanie... albo się pomaga, albo się nie pomaga. Jak się nie chce pomagać to się nie pomaga. Nikt tutaj nie zmusza do pomocy, więc nie trzeba pomagać z wielkim bólem...

Do autora tematu: Jeżeli masz nadal problemy z tym programem możesz napisać do mnie. Z chęcią ci pomogę, bo sam się bawię w tym programie i już troszkę go poznałem.

Opublikowano
9 godzin temu, Tatsumaru napisał:

Beznadziejne gadanie... albo się pomaga, albo się nie pomaga. Jak się nie chce pomagać to się nie pomaga. Nikt tutaj nie zmusza do pomocy, więc nie trzeba pomagać z wielkim bólem...

Do autora tematu: Jeżeli masz nadal problemy z tym programem możesz napisać do mnie. Z chęcią ci pomogę, bo sam się bawię w tym programie i już troszkę go poznałem.

Może tak przeczytaj po kolei cały temat a nie oceniasz po ostatnim poście :) Jak mam pomoc jak nawet autor nie poda żadnego pliku z błędami? Czy to naprawdę tak trudno zrozumieć że jak masz jakiś problem i idziesz z nim na forum to może wstawisz jakieś logi bo nikt z zewnątrz nie ma dostępu do twojego dysku i sam sobie tego nie sprawdzi? Koniec dyskusji, jak autor ma problem to niech wstawi syserr.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...