Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc ze sterownikami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , poszukuje pomocy z instalacją sterowników , dziś zrobilem formata i zainstalowałem windows 7 64 bita ( poprzednio byl windows 8) z malymi problemami udalo sie zainstalowac system , jednak mam problem z odnalezieniem wszystkim potrzebnych sterowników , próbowalem sciagac recznie po jednym ze strony producenta jednak jest tego tak wiele i tak duzo opcji ze gubię się z tym , niektóre dało sie zainstalowac a niektore nie , móglby ktoś stworzyc mi jakąś paczke ? pierwszy raz musze instalować tak sterowniki ze wzgledu na to ze jest to laptop , nie ma do niego zadnej plyty jak to bywa z PC'tami , model laptopa to Toshiba satellite c50t-A w programie CPU-Z nazwa płyty głownej to tylko Toshiba Portable PC , byłbym naprawde wdzieczny gdyby ktoś pomógł , sam recznie zainstalowalem tylko karte dzwiekową , karta sieciowa zainstalowa jednak nie działa , zapewne to przez zły dobór sterownika .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...