Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cuboid do kupienia oraz możliwości edytowania przez nabywce

Kennar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z zrobieniem cuboida gdzie właściciel działki, będzie mógł budować otóż:

Posiadam region Spawn i w tym regionie spawn chcę, zrobić cuboid tzw. Targ. gdzie gracz będzie mógł wykupić sobie cuboida. 

Problem w tym że nie wiem jak mam to zrobić. Proszę o dokładną instrukcję. Flagi jakie posiadam na spawn:

flags: {other-explosion: deny, invincible: allow, leaf-decay: deny, interact: deny,
            vehicle-destroy: deny, enderman-grief: deny, pvp: deny, construct: NONE,
            chest-access: deny, pistons: deny, block-place: deny, mob-spawning: deny,
            fire-spread: deny, enderpearl: deny, entry: allow, item-drop: deny, creeper-explosion: deny,
            vehicle-place: deny, mob-damage: deny, potion-splash: deny, block-break: deny,
            tnt: deny, entity-painting-destroy: deny, entity-item-frame-destroy: deny}

Oraz jaki plugin na wynajem targu polececie ? i jak ustawić żeby tylko właściciel mógł stawiać i niszczyć na swoim targu?

• Marosking zmienił(a) tytuł na Cuboid do kupienia oraz możliwości edytowania przez nabywce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...