Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy Hosting, pliki serwerowe i AntiCheat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

Będę robił prywatny serwer dla kolegów. No muszę zapytać do was, co polecacie serwerowe, bo nie wiem jaki silnik wybrać odpowiedni ( 1.7.x - 1.8.x --> Tylko nie sponge ) ważne żeby było działające razem pluginy i mody, a co do hostingu to szukam najlepszy oraz nie drogie na 20-60 slotów. Co polecacie AntiCheat na fly, speed, speed kilof, speed boat itd, może być wszystkie np aura, god itp.

Wcześniej już robiłem serwera, ale tylko miałem mody albo pluginy a teraz szukam serwerowe które działające razem pluginy oraz mody.

Dziękuję za odp.

Opublikowano

Jedyne sposoby na korzystanie z modów i pluginów to Cauldron albo SpongeForge. Z tego co wiem to ostatnia wersja Cauldron działa na wersję 1.7.10, ale jestem trochę zacofany jeżeli chodzi o minecraft bo nie śledziłem go od dłuższego czasu i dopiero do niedawna do niego wróciłem. Można wiedzieć czemu nie może być Sponge?

VGE BEZ TŁA.png

Opublikowano

Hosting: CraftHost, silnik mody+pluginy = SpongeForge, antycheat NoCheatPlus lub płatny ACC.

Opublikowano
Dnia 7.03.2018 o 11:59, CanExiOne napisał:

Jedyne sposoby na korzystanie z modów i pluginów to Cauldron albo SpongeForge. Z tego co wiem to ostatnia wersja Cauldron działa na wersję 1.7.10, ale jestem trochę zacofany jeżeli chodzi o minecraft bo nie śledziłem go od dłuższego czasu i dopiero do niedawna do niego wróciłem. Można wiedzieć czemu nie może być Sponge?

Ponieważ mało są pluginów Sponge, nie działa z craftbukkit czy Spigot, tylko na stronce Sponge.

@Edit. Dziękuję wszystkim za odpowiedź.
Znalazłem silniki Thermos oraz Cauldron.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...