Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack

sarez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W dniu dzisiejszym , wszystkie hacki zostały zpatchowane (czyt. wykryte przez zabezpieczenia)

Gra z tego powodu wyłącza się.

Z tym NIC NIE DA SIĘ ZROBIĆ , TYLKO CZEKAĆ NA NOWEGO HACKA !

Jeżeli wyjdą nowe cheaty , natychmiast je tu wrzucę.

Dziękuję za uwagę, i proszę przestać spamować w tematach jak i na PW , że Wam nic nie działa.

lolheadz.png
Opublikowano

Niestety, ale używając tego hacka, nie miałem problemu z jego użytkiem, więc nie pisz bzdur.

"Alea iacta est!"

Opublikowano

Ej chłopacy... ale to logiczne że po każdym patchu hacki nie działają... nie rozumiem sensu tego tematu, ale niech Ci będzie.

Opublikowano

Sens jest taki , że noobki spamują i szukają czarodziejskiego sposobu , jak zrobić aby "haki zaczeły działac bo niedziałajom". To jest dla nich informacja.

lolheadz.png
Opublikowano

ale noobki spamowały, spamują i będą spamować. My jako zwykli użytkownicy nie możemy z tym nic zrobić. (jedynie wysyłać reporty do GM'a, Moda itp.)

temat pewnie zaraz spadnie na 2 stronę i nikt już go nie zauważy, chyba że wpadnie jakiś archeolog który będzie tak dobry że będzie chciał odkopać internet.

Opublikowano
jak zrobić aby "haki zaczeły działac bo niedziałajom"

I mówi to dzieciak, który piszę z błędami. Weź nie komentuj, bo mnie już wkur**** dzieciarnia.

Hack, który działa na Win XP 32bit (przynajmniej u mnie), odpalany przez PerX, dodałem w poście wyżej, pod nazwą tego.

Proszę nie pisać bzdur, że skoro był update (13 bodajże), to zaraz hack, który mi działa, ma nie działać, skoro reszta nie działa, po update.

"Alea iacta est!"

Opublikowano

Rozumiesz pojęcie ironii ? Tak , dzięki niej zrobiłem błędy.

A skoro działa Ci jakiś hack , to masz poprostu szczęście.

lolheadz.png
Opublikowano

sarez: Twoja ironia mnie nie interesuje, tylko twoja ortografia i podejście do innych.

Temat myślę, że jakiś mod zamknie? Wszystko zostało rozwiązane, a temat okazał się być zbędny.

"Alea iacta est!"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...