Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się wrócić do gry w Nostale?

pglod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, zastanawiam sie nad powrotem do NT. Czy na Avalonie nadal jest najwiecej ludzi? Duzo ludzi odeszlo? Jak z cenami?

lubie sie spowolnic

Opublikowano

Nie rób tego xD

Avalon ma przerost golda, ceny z kosmosu. Populacja rozdzieliła się po połowie Avalon/Gryf. Ten drugi jest nowym serwerem gdzie jeszcze można jakoś startować. Ostatnio potężna fala banów za kupowanie golda, gf sam chce by ta gra umarła. Ogółem p2w mocno, jeśli nie masz zamiaru ładować tysięcy to daruj sobie.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Potwierdzam, Enigma umarła :774_broken_heart:

Bez is w tym momencie to możesz sobie dobić 99 i być nadal nikim, nie ma najmniejszego sensu grać na PL`u.

Wiem że kiedyś ( Rok-dwa) Będzie startował Polski Serwer prywatny ("Xenotale??").

frsthnotesygn.gif

Tylko żul zbiera polubienia... Pomogłem ??? Daj polubienie chociaż Ty nie bądź żulem...:13_upside_down:

Opublikowano
Dnia 3/2/2018 o 15:55, Deekin1922 napisał:

Potwierdzam, Enigma umarła :774_broken_heart:

Bez is w tym momencie to możesz sobie dobić 99 i być nadal nikim, nie ma najmniejszego sensu grać na PL`u.

Wiem że kiedyś ( Rok-dwa) Będzie startował Polski Serwer prywatny ("Xenotale??").

Dnia 3/1/2018 o 22:42, Synek napisał:

Nie rób tego xD

Avalon ma przerost golda, ceny z kosmosu. Populacja rozdzieliła się po połowie Avalon/Gryf. Ten drugi jest nowym serwerem gdzie jeszcze można jakoś startować. Ostatnio potężna fala banów za kupowanie golda, gf sam chce by ta gra umarła. Ogółem p2w mocno, jeśli nie masz zamiaru ładować tysięcy to daruj sobie.

Czyli w ogóle sobie odpuścić? Chciałem raczej zrobić projekt botando - kilka charów na golda i jednego głównego. Ale to raczej się bawić i patrzeć jak cyferki w skillach/expie rosną. 
Może jakiś priv? Albo coś?

>>>to byłaby moja pierwsza styczność z tą grą XD<<<

Opublikowano

Moim zdaniem odpuść, privy długo nie stoją więc też odpada jak dla mnie. Odpuść sobie tą grę xD

frsthnotesygn.gif

Tylko żul zbiera polubienia... Pomogłem ??? Daj polubienie chociaż Ty nie bądź żulem...:13_upside_down:

Opublikowano

Stare MMO ? Last Chaos ! xD

A tak na poważnie to wsm nie wiem co jeszcze żyje ze starych gierczyn... Ja aktualnie tylko w Lolu siedze xD 

frsthnotesygn.gif

• Biter. zmienił(a) tytuł na Opłaca się wrócić do gry w Nostale?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...