Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podanie na Tutora/GM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich wojowników ze świata Metina!

1) O mnie

Mam na imię Paweł, mam dwa obywatelstwa - niemieckie i polskie. 18 lat skończyłem 28. września. Jestem uczniem liceum na profilu politechnicznym. Interesuję się architekturą, jestem osobą kreatywną, a marzenie, żeby zostać architektem ciągnę już od małego. Jestem osobą spokojną i opanowaną. Potrafię zachować powagę na każdym kroku, ale spokojnie - ze mną sobie też pożartujecie! Uważam siebie za osobę otwartą, która bardzo chętnie pomaga innym. Wspieranie ludzi i pomaganie od zawsze sprawiało mi wielką przyjemność. Odnośnie Metina to gram w niego od 2009/2010 roku, więc jestem w stanie odpowiedzieć na (prawie) każde pytanie związane z tą grą. Mam za sobą kilkadziesiąt prywatnych serwerów MT2, kilka TOPek i setki godzin przegrane - ale jest to pierwszy projekt gdzie się zgłaszam jako Tutor. Grywam też w inne gierki np. CS:GO czy też League of Legends.

2) Dlaczego akurat ja?

Jestem osobą która zawsze da z siebie 200%. Jestem w stanie poświęcić dużo czasu, aby jak najwięcej osób zadowolić moją pracą. Jak już mówiłem, potrafię się zachować, więc możecie się spodziewać pełnego profesjonalizmu z mojej strony. Doświadczenia jako GM,tutor nie mam. Byłem adminem na kilku serwerach, może nie metina, ale stwierdziłem, że spróbuję jako tutor, skoro mam doświadczenie w pomaganiu ludziom i wykonywaniu poleconych mi zadań. Nikt nie rodzi się przecież mistrzem.. Ale jedno jest pewne - nie zawiodę was. Będę z wami od startu, aż do końca. Przed startem oczywiście się przygotuję, aby móc wam odpowiedzieć na Wasze pytanie - nawet i na te najgłupsze!

Jest wiele sposobów by się ze mną skontaktować - wystarczy dać mi znać, a ja postaram się jak najszybciej wbić i rozwiązać problem!

3) Podsumowanie - moje zalety 

- opanowanie, powaga oraz cierpliwość, bardzo trudno mnie sprowokować,

- do każdego podchodzę tak samo,

- przyjacielski,

- kreatywność, pomysłowość - zawszę mogę dorzucić jakiś pomysł, doradzić komuś,

- pracowity, potrafię się dostosować,

- często dostępny,

- zapewniam Was, że spełniam wymogi,

- uwielbiam prace w zespole, ale potrafię też działać w pojedynkę,

Mógłbym jeszcze wiele rzeczy o sobie wypisać, ale nie o to w tym chodzi. Musicie dać mi szansę, abym Was przekonał na co mnie stać!

To by było na wszystko z mojej strony. Czekam na odpowiedź,

Oczywiście, liczę na pozytywne rozpatrzenie!

Dziękuje, że poświęciliście czas, aby przeczytać to podanie. Jeśli macie jakiekolwiek pytania to podbijajcie do mnie

Sposoby jak się ze mną skontaktować są podane na moim profilu.
GG:64737923

Pozdrawiam,

Panterax
  • Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...