Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Trybem PVP

Atomowy21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem nowym graczem świeżo co założyłem konto , zagrałem kilka gier w trybie CO-OP vs AJ ale chciałem spróbować swoich sił w trybie PVP lecz przy próbie dołączenia wyskakuje mi taki o to komunikat "something unexpected happened while trying to create your lobby" . Googlowałem ten problem ale wszystkie porady są w języku angielskim a średnio sobie z nim radze .  Proszę o pomoc .  https://imgur.com/WqyDrZY

Opublikowano

Jesteś w Lobby 1. Błąd sprawia, że utknąłeś w holu. Dostajesz mecz, akceptujesz i wygląda na to, że wszystko jest w porządku. Ale ponieważ utknąłeś w Lobby 1, nie możesz zrobić właściwego wyboru mistrza. Relogg / restartuj klienta. Jesteś poza lobby i wybierasz mistrza na ekranie. Ale serwer nadal ma cię w Lobby 1. Starasz się dołączyć do nowego Lobby 2. Zawodzi, ponieważ jesteś już w Lobby 1 (nawet jeśli nie pokazuje tego już dla ciebie). Musisz tylko trochę poczekać, aż serwer zorientuje się, że się wylogowałeś i naprawiłeś problem. A jeśli nie to, to nwm czemu :/

Edit: To twój screen z gry ? :22_stuck_out_tongue_winking_eye:

frsthnotesygn.gif

Tylko żul zbiera polubienia... Pomogłem ??? Daj polubienie chociaż Ty nie bądź żulem...:13_upside_down:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...