Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję Technika na serwer Minecraft Hardcore 1.8.8

Gotocraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuje Technika na serwer Minecraft Hardcore 1.8.8.

Opis serwera (pomiń):

Jak wiadomo większość Polskich serwerów Hardcore upadła ([*]), MCHC.pl, mc.skkf.net, skayen itp. Razem ze znajomym rozmyślaliśmy nad reaktywacją serwerów HC, serwer już stoi i działa, mamy większość pluginów lecz to za mało, musimy mieć autorskie pluginy, dobry config bo niestety sam sobie z tym nie poradzę. 

Zanim stworzyliśmy serwer pomyśleliśmy o wszystkim (z wyjątkiem pluginów), sprawdziliśmy na jakich serwerach ludzie teraz grają, obliczyliśmy średnią serwerów na mcliście, szukaliśmy konkurencji, sprawdziliśmy najlepszą wersje pod serwer Hardcore i nie żałujemy, 1.8.8 to z pewnością najbardziej kompatybilna wersja pod serwer HC.

Czego oczekuje:

* Lojalność przede wszystkim, nie chcę by nastała sytuacja typu Grief, udostępnianie skonfigurowanych pluginów etc.

* Znajomości Javy na poziomie minimum Podstawowym

* Wieku powyżej 13 lat

Co oferuje:

* Standardowo ranga i dostęp do pliku serwerowego

* Szacunek 

* Miłą i "ogarniętą" administracje (oraz śmieszną atmosferę na serwerze) 

Jeśli chcesz się ze mną skontaktować dodaj mnie na skype (tak wiem, skype to ****, ale do komunikowania się w sferach publicznych nie używam Steama czy Discorda)

IP serwera: Gotocraft.ENCH.pl <--- Tak, enderchest... Ale można się też połączyć przez Gotocraft.pl :-3

Oczywiście odpisuje również na PW, także proszę się nie krępować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...