Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z instalacją gry Nostale?

Miszka98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich tu zgromadzonych, czytających ten post!

Problem mam taki, że od poprzedniego formata (robionego przez kumpla) dość sporo rzeczy mi nie działa, tu jakaś instalacja, tu jakiś błąd wyskoczy..

Problem jest taki że przy instalacji NosTale z patchera (downloadera) nie wiem jak poprawnie to nazwać, w launcherze przy patchowaniu do pewnego momentu wszystko super gra, aż w pewnym momencie przytnie i wyskoczy jakiś błąd.. Przy instalowaniu z GameForge też jakieś gówno wyskakuje! Ktoś potrafi pomóc :) ? Dziękuje z góry :)

Opublikowano

Może jakieś dokładniejsze opisanie problemu, może screen tego co wyskakuje, cokolwiek.

Nikt nie jest tu wróżbitą Maciejem.

frsthnotesygn.gif

Tylko żul zbiera polubienia... Pomogłem ??? Daj polubienie chociaż Ty nie bądź żulem...:13_upside_down:

Opublikowano

Musisz dać screeny z błędami które wyskakują, ale najprawdopodobniej po formacie kolega nie zainstalował ci rzeczy takich jak np: Microsoft Visual itp...

• Biter. zmienił(a) tytuł na Problem z instalacją gry Nostale?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...