Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Praca w Organizacji 16+

3terna1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w tytule szukamy graczy do Organizacji. Będzie to projekt od podstaw. Wszyscy chętni muszą być powyżej 16 roku życia! Chcielibyśmy stworzyć nową na scenie organizację, a do tego jest potrzeba zgrana ekipa. Przed naborem graczy trzeba przedyskutować różne kwestie np. ile pieniędzy jesteśmy w stanie dołożyć na organizację. Nie przyjmujemy osób, które nic od siebie nic nie wniosą! Liczę na uczciwość z obu stron. Ankieta docs:
https://docs.google.com/forms/d/1lIrfXuqz7As0mmegslZ0lc9HO9AFJkpH7pgau6adq78/viewform?edit_requested=true
Pozdrawiam

Opublikowano

Czyli tak, "praca w organizacji" ale trzeba samemu płacić, dodatkowo po zdaniu z pieniędzmi od razu jest " Nie przyjmujemy osób, które nic od siebie nic nie wniosą! " i to tak brzmi jakby ktoś po prostu nie miał funduszy aby was sponsorować to nie jest brany pod uwagę.

Opublikowano

Skoro organizacja to powinniście szukać zawodników i szukać sponsorów którzy będą płacili Wam pieniądze. A tutaj próbujesz wyciągnąć od naiwniaków hajs i zmyć się ze sceny jak uzbiera się duża sumka. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jestem zdania że to raczej luźna grupa. Ogólnie jestem przeciw naciągaczom.

Wstawiasz jakąś ankietę (Nie wchodziłem) i chcesz, w ten sposób zrobić rekrutacje ? To nie casting do tych pajacerskich seriali z telewizji.

Wiesz czemu np. w piłce nożnej jest taki ktoś jak "łowca talentów" ( No nwm czy dokładnie tak się nazywa ), więc sobie to przemyśl i zacznij od nowa, bo w  tym momencie musisz z siebie zrobić pewnego rodzaju "menadżera". A zaczynając od tego że bez znajomości nic nie osiągniesz to już można cię skreślić, skoro piszesz na forum takie rzeczy. Powodzenia :10_wink:

P.S - Mam brąz 5 i mainuje sorake. Również main support, plus mam do tego kieszonkowe 50 miesięcznie :27_sunglasses:

frsthnotesygn.gif

Tylko żul zbiera polubienia... Pomogłem ??? Daj polubienie chociaż Ty nie bądź żulem...:13_upside_down:

Opublikowano

Ostatnio w moim małym mieście (40k) kilku chłopaków z technikum zorganizowało turniej Lol'a oraz Cs'a. 

Byli na tyle wytrwali, że pozyskali kilka lokalnych firm jako sponsorów oraz zmobilizowali urząd miasta do zafundowania nagrody dla publiczności.

Cały Event trwał ok. 10 godzin, zgromadził +/- 450 osób. Myślę, że spróbowanie swoich sił w takim kierunku w pierwszej kolejności byłoby najlepszym rozwiązaniem.

Dzięki czemu nabyłbyś doświadczenia i prawdopodobnie zaangażowaną ekipę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...