Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje Partnera

N3xT.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
Jestem N3xT, prowadziłem sporo serwerów TS3, które biły rekordowe ilości osób, a także współpracowałem z wieloma youtuberami, takimi jak Boxdel czy Medusa. Posiadam projekt serwera, który polegałby na strefie rozrywki. Mam domeny lecz brak VPS/Licencji. Potrzebuje osoby, która posiada VPS bądź serwer dedykowany wraz z licencją NPL lub płatną. Można by było postawić serwer na slotówce. 

Jestem dość znaną osobą wśród świata TeamSpeaka, więc żeby rozkręcić serwer do 100-200 osób nie jest dla mnie problemem. Tak jak wspominałem wyżej, chcę rozkręcić strefe rozrywki i mam do tego dużo osób, które będą się tym opiekować. Potrafię zrobić prawie wszystko na TeamSpeaku, lecz nie będę miał czasu zajmować się tym samemu, więc szukam osoby, która dała by sobie radę ogarniać serwer sama (zabezpieczenia itp..), ja bym zajmował się głównie reklamowaniem.

Chętne osoby piszcie na PW, lub pod postem, a powiem szczegóły projektu.

bump

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pw :) . Chętnie wstępnie porozmawiam . Widzę to ciekawie .
Moje +
Licka AAL 
Xbot+Livehelp
Forum/Serwery Gier - niedługo .  
Dobra maszynka :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...