Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to jest WH?

mister920

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem a dokladnie to ocene demka czy gość faktycznie gra na WH czy to raczek skill i doświadczenie wyciąłem pare akcji z gry tego goscia i prosił bym o ocene 5 akcji tzn 4 bo pierwsza to tak dla checy dana ale mniejsza o to 

Opublikowano

Odjebany jak królewna, wie kiedy ma nacisnac shift perfect timing i widac ze wie kto gdzie jest niektore miejscowki sprawdza fastem a tam gdzie ktos jest chwile dluzej...

• ToshiKatsu zmienił(a) tytuł na Czy to jest WH?
Opublikowano

0:03 - gosciu leci modelowo po scianie + dziwne zachowanie | +b
0:04 - od razu wie gdzie znajduje sie enemy | +b
0:13 - mogl uslyszec typa, ale i tak dziwny prefire, gosciu potem byl na shifcie nie mogl wiedziec gdzie sie znajduje w danej chwili | 50/50
0:20 - totalna porazka typa, strzelil za szybko, jeszcze polecial modelowo i prefire. | +b
0:32 - tez dziwne z deksza, ale raczej ta pozycje kazdy prefireuje 50/50
0:40 - to totalne nieporozumienie xD cos sie zepsulo. Polecial modelowo po scianie w opor | +b

Jak dla mnie typ po tych akcjach jest odpalony, ale musialbym ogolnie zobaczyc cala jego gre, movement ma sredni, crosshair placement wmiare okej. Czasami dziwnie wygladaja jego strzaly ale mozliwe ze to wina dema.

Abstrachujac +b

Opublikowano

tu macie 2 demka z ktorych pochodzą akcje 

http://63.gotv.pro/srv43692/auto0-20180224-102554-69863448-de_dust2_old-Only_De_Dust_II.dem.zip
http://63.gotv.pro/srv43692/auto0-20180224-104240-1115865868-de_dust2_old-Only_De_Dust_II.dem.zip

Opublikowano

No i przede wszystkim to nie jest chyba zwykły mm, tylko jakiś serwer społeczności. Mógł grać z kolegą i dawali sobie nawzajem info. Za mało materiału dałeś, żeby ocenić. 
Na AWP dał prefire, bo tam zazwyczaj stoi, do swojego strzelał przez ścianę, ale przecież jest komenda, która w pewnym stopniu nakłada "wh" na członków z drużyny. Ta akcja z pita mnie tylko zastanawia. 

185241494535326637230.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...