Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bugujący się pasek smoka

TheEdwinekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcialem wgrac wiele pluginow/skryptow na serwer, ktore by dodawaly antylogout z paskiem smoka na gorze erkanu, ale to jest to, ze albo byly zbugowane, albo pasek w ogole sie nie pojawial, pobieralem rozne wtyczki typu BarAPI, ale jakos to dawalo rade albo nie dawalo, aktualnie mam FaitPvP i chce przy nim zostac, chyba, ze ktos z was poleci mi lepszy plugin/skrypt, ogolnie moim prblemem jest to, ze w ogole nie widac tego pasku smoka podczas uderzenia gracza, pomoze mi ktos to naprawic, powie co pobrac jakie wtyczki czy cos ewentualnie poda jakis lepszy dzialajacy plugin? Z gory dziekuje

Opublikowano

ja osobiscie polecam iAntyLogout od Inera niżej link do YT, świetny plugin ale to nie jest BossBar (Pasek smoka) tylko ActionBar ;v

• Biter. zmienił(a) tytuł na Bugujący się pasek smoka
Opublikowano
Dnia 27.02.2018 o 19:43, Urek00 napisał:

ja osobiscie polecam iAntyLogout od Inera niżej link do YT, świetny plugin ale to nie jest BossBar (Pasek smoka) tylko ActionBar ;v

Probowalem ten plugin, bo bardziej wolalem ActionBar i podobal mi sie ten plugin, ale ActionBar tez nie dzialal, musze cos pobrac jaka wtyczke?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...