Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plugin Pomocy

NDmarian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od dawna już prowadzę serwer na wersje 1.12.2 który opiera się na zwyklym survivalu bez dropu itd. Jedynym dodatkiem są dzialki/cuboidy który gracz może postawić żeby zrobić sobie "claima" który chroni go przed grifem, kradzieżą itd. Jednak w pluginie jest coś nie tak. Nazywa się KcuboidZ i niestety ale kazdy gracz moze mieć maksymalnie 1 claim :/ Taki claim 40x40 może i domek ochroni, ale dla niektórych graczy potrzebne jest wiecej własnie tych terenów bo 40x40 to za mało. Po prostu potrzebują na jakieś większe budowle. Sam autor powiedział, że plugin jest napisany bardzo prosto i myślę, że nie będzie większych problemów z edytowaniem go. Zgoda autora jest przydzielona, autor pozwala edytować plugin itd. Dzięki, liczę na pomoc :)

NDmarian metin2

ninja dagger / sura wp

Opublikowano

W configu powinno być coś typu "claim-limit" lub coś tego typu. Tam pewnie będziesz mógł ustawić ilość claimów, które gracz może wykorzystać.

Opublikowano
Dnia 22.02.2018 o 06:05, NDmarian napisał:

Witam. Od dawna już prowadzę serwer na wersje 1.12.2 który opiera się na zwyklym survivalu bez dropu itd. Jedynym dodatkiem są dzialki/cuboidy który gracz może postawić żeby zrobić sobie "claima" który chroni go przed grifem, kradzieżą itd. Jednak w pluginie jest coś nie tak. Nazywa się KcuboidZ i niestety ale kazdy gracz moze mieć maksymalnie 1 claim :/ Taki claim 40x40 może i domek ochroni, ale dla niektórych graczy potrzebne jest wiecej własnie tych terenów bo 40x40 to za mało. Po prostu potrzebują na jakieś większe budowle. Sam autor powiedział, że plugin jest napisany bardzo prosto i myślę, że nie będzie większych problemów z edytowaniem go. Zgoda autora jest przydzielona, autor pozwala edytować plugin itd. Dzięki, liczę na pomoc :)

Daj kod pluginu na githuba

Aktualnie interesuję się javą, powoli ogarniam java swing i awt, czasem bawię się HTML.

Opublikowano
4 godziny temu, ˈyøøniks napisał:

Daj kod pluginu na githuba

Nie za bardzo wiem jak to zrobic

NDmarian metin2

ninja dagger / sura wp

Opublikowano
1 godzinę temu, NDmarian napisał:

Nie za bardzo wiem jak to zrobic

To, że autor napisał ci ,że plugin możesz edytować to nie wszystko, skąd my mamy sobie wziąć kod tego pluginu

Aktualnie interesuję się javą, powoli ogarniam java swing i awt, czasem bawię się HTML.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...