Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odłamki

Tazzik.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Da się tak ustawić, aby jedno konto dropiło mi ułamki a drugie je zbierało? Albo tak aby to konto co nam dropi ułami, zbierało je a potem wyrzucało, aby nie przerzucać ich co kilka minut.

Opublikowano

Jak bys ustawil jedno konto z expbotem i zablokowal sobie expa (czy tam usatwil oddawanie do gildi) a na 2 koncie autopickup na wybrane itemy.

Problem pojawia sie bo 2 \postac musiala by poczekac az itemek nie bedzie do ciebie nalezal wiec racej ciezko.

bo drop hacki juz chyba nie dzialaja a wtedy ustawil bys jedno konto z expbotem czy tam wykrywaczem metinow i do tego 2 konto z buff botem zeby biegala postac za postacia +drophack i pickup na itemki by zadzialalo.  Na przerzucanie nie mam pomyslu ;d

podsumujac racej ciezkie do wykonaniam, chyba ze znajdziesz dzialajacego drophacka no i mh od kamera chociaz musialo by trybic ;d a najlepiej caly mod

Opublikowano

zeby znikla nazwa musi zejsc cooldown ktory jest ustawiony chyba na serwerze nie znam sie az tak, bo jesli jest po stronie klienta to mozna by ustawic czas na 0.01 ze dany itemek nalezy do kogos ale watpie bo drop hacki dzialaly by do tej pory ;) A moze i dzialaja a my nie mamy dostepu 

Opublikowano
Dnia 24.02.2018 o 11:17, Tazzik. napisał:

Podobno nazwa na odłamkach nie znika tylko razem z itemem. Ciekawe czy da się zrobić tak aby znikała :D

to juz raczej pokobinowane ;/ jedynie jak bys znalazl drophacka działającego ale te czasy juz dawno za nami ;d

skoro nazwa znika wraz z itemkiem to juz widocznie to przemysleli ;)

Opublikowano

Zapełnij sobie eq na postaci na której dropisz i autopickup na drugiej wtedy ci ta pierwsza nie będzie podnosiła odłamków tylko ta druga prosta sprawa wystarczy ruszyć główką ;) Pozdro

Opublikowano
1 godzinę temu, NiszczeBlony napisał:

Zapełnij sobie eq na postaci na której dropisz i autopickup na drugiej wtedy ci ta pierwsza nie będzie podnosiła odłamków tylko ta druga prosta sprawa wystarczy ruszyć główką ;) Pozdro

Genialne :D Dzięki :D

A da się ustawić tak, żeby m2bob mi zbierał itemki co należą do kogoś, bo wtedy jak jestem w grupie z inna postacią to idą do mnie, jak tamta postać ma zapełnione eq, tylko ten problem, że m2bob takich itemów nie zbiera i muszę ręcznie to robić.

Opublikowano
13 godzin temu, Tazzik. napisał:

Genialne :D Dzięki :D

A da się ustawić tak, żeby m2bob mi zbierał itemki co należą do kogoś, bo wtedy jak jestem w grupie z inna postacią to idą do mnie, jak tamta postać ma zapełnione eq, tylko ten problem, że m2bob takich itemów nie zbiera i muszę ręcznie to robić.

Nie było tam recznej opcji dodania do pickupa? 

Mozliwe ze odlamki podnosi w platnej wersji chyba ze taka masz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...