Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plugin na cuboidy/działki

Manna;3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Poszukuję pluginu na cuboidy/działki, dokładniej ma to działać tak, że po postawieniu np. jukebox'a tworzy się działka(teren prywatny dla 1 osoby z możliwością dodania do niego np znajomego) o określonych wymiarach. Przykładowo stawiasz jukebox'a i otrzymujesz działkę 40x40 na której tylko ty mozesz budować i no. Po wejściu na czyjąś działkę pokazuje się informacja typu ten teren należy do gracza xxx, jak opuszczasz to opuściłeś działkę czy coś takiego. Taki plugin pod serwer survival. Testowałem plugin PreciousStones, niby są tam jakieś cuboidy itd ale wydaje mi się, że są także jakieś inne pluginy lepsze od tego, ten plugin jakiś zbugowany nie działał tak jak chciałem i w configu nie widziałem za dużo możliwości edytowania. 

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Idealny dla ciebie plugin to KcuboidZ, dokładnie posiada te funkcje które opisałeś pozatym działa on też u mnie na serwerze :)

NDmarian metin2

ninja dagger / sura wp

Opublikowano

PreciousStones to najlepszy plugin na działki :)

autor pluginu wyjaśnia krok po kroku jak skonfigurować pod swoje potrzeby :P

.

Opublikowano

@NDmarian to git, przetestuje

@Character no ja bym nie powiedział, że taki świetny. Fakt jest dosyć rozbudowany jednak mi on nie zbyt odpowiada. Btw wgrałem go 1 raz na serwer i testuję sobie te cuboidu, kolega położył liście i połowe spawna rozwaliło xD jakieś drzewa się posadziły, kwiaty wtf :D 

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...