Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Płatne cheaty do mc - Czy to ma sens?

Fari_Go

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, ostatnio długo gram na hypixelu z flux b11 oczywiście go nie kupiłem :), i można tak to skonfigurować że miarę możliwości jest mała szansa na zablokowanie konta. Wczoraj jednak zobaczyłem na Youtube filmik przedstawiający cheat "vape" i jest on nieco inaczej wykonany od większości i ma idealnie dobrane hacki własnie pod pvp, zwiększenie odległości bicia itd.. Podobno jest to aktualnie jeden z najlepszych cheat'ów oczywiście pod względem wykrywalności do mc. I tak troche wam powiem że się na niego napaliłem, co wy o tym sądzicie czy opłacalne jest jego kupowanie, czy serio jest tak niewykrywalny? Nie mówię o cheatowaniu "RAGE!" czyli wszystko na maksa tylko mówimy tutaj o bardziej legitnym podkręceniu ustawień, bicie z 3-3.4 kratek, mały aim assist.  8$ za miesiąc (nie wszystkie opcje), 30$ na zawsze (wszystkie możliwości cheat'a).

Jeżeli ktoś ma pisać komentarze typu:

- wes se lepi pobiesz tego huzuni najlepszy

- nje czjtuje sie do mc guptoku

to nie traćcie czasu.

post-1403164-0-73516200-1494665974.png

Opublikowano

jak jestes glupi to wykryja

jak chociaz troszke znasz sie na screensharowaniu, zwlaszcza na zagranicznych serwerach to nie

k3HeXgc.png

Opublikowano
1 minutę temu, happi napisał:

jak jestes glupi to wykryja

Ty to chyba wykryją :/

post-1403164-0-73516200-1494665974.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...