Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Combat Arms Reloaded błędy

Arg0oS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, postanowiłem przypomnieć sobie rok 2010 i ze względu na odbanowanie konta rok temu, pograć sobie w CA. Niestety w samym menu jest cała masa błędów, od znikających itemów po niemożliwość dołączenia do gracza. Dam taki przykład: Wygrałem czarną chustkę w fireteamie na desert thunder kilka razy z rzędu, odpakowałem jedną (było ich chyba 10) i gdy minął jeden dzień wszystkie chusty zniknęły o.O kiedyś było tak że miałeś dany przedmiot na tyle na ile go wygrałeś skoro przeszedłem 10x to powinienem mieć na 10 dni no ale cóż, albo to jest błąd albo celowa zagrywka. No dobra, pomyślałem że skoro i tak mi znikną (a w sumie i tak ich nie noszę) to sprzedam je za GP no i tu kolejny problem, po sprzedaniu jeden chusty wyskakuje error i kolejnej sprzedać nie mogę, tzn. mogę jeśli wyłączę grę i włączę ponownie (bez sensu).

Ostatni problem jest taki, że gdy ktoś mnie zaprasza do pokoju albo sam chcę do niego dołączyć to gra się zawiesza, kółko informujące o dołączaniu ciągle się kręci i nie reaguje. Po prostu masakra jakaś, nie wiem co za programista pisał to nowe UI ale jest kompletnie niesprawne. Miniguny, M32, flame i inne pierdoły dla speców, wszystko usunięte, najgorsze że niektórzy to posiadają bo kupili kiedyś za nx jak jeszcze było można przez co mają przewagę nad innymi. To ja już bym wolał móc to kupić za NX (teraz za GC) niż wcale... Na plus jest to, że wszystko można kupić za GP a bronie są całkiem fajne. A no i byłbym zapomniał, jak grałem Desert Thunder (z innymi FT to samo) to im szybciej skończyliśmy mecz tym mniej exp dostawaliśmy, co to za debilny przelicznik, chyba im szybciej skończysz to powinno być więcej exp. A co wy myślicie o tej grze? Wrócą jeszcze do niej gracze? Ogólnie gierka spoko bo oferuje masę trybów ale co z tego skoro serwery świecą pustkami, dlaczego tylu graczy od niej odeszło?

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Odeszli ze względu na ten cholerny update, gdyby Nexon nie robiłtego update i nie usunął speców w combata cały czas grałoby dużo ludzi, usunięcie serwera platinum to wszystko sprawiło ze ludzie odeszli.Teraz Valfoe niedawno dodało combat arms classic i jest to chyba wersja combata z 2015 roku ale na nim gra bardzo mało osób bo zniknęły wszystkie permy.Jak dla mnie w tym roku Combat zniknie

Opublikowano

Rozumiem, że powodem usunięcia speców był quarantine regen w którym to ludzie zamiast uciekać przed zombie gonili je z m32. Czy nie lepiej byłoby po prostu zakazać broni specjalistów na tym trybie niż po prostu usuwać wszystko? Pamiętam jak w 2010 expiłem aby abić level do odblokowania broni dla specjalisty chyba był to flame. Dawało to trochę powiew świeżości w grze, zamiast ciągłego strzelania z tych samych pukawek które niczym się nie różniły.Teraz to po prostu nuda, pewnie combat niedługo odejdzie w zapomnienie bo widzę jak mało osób w to gra to aż żal patrzeć, valofe też nic nie dodaje nowego, ogólnie lipa.

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...