-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
xyz
- czy jak wyłaczę zaporę sieciową w panelu konfiguracji routera żeby ludzie mogli wejść na mój server który zrobiłem za pomocą przekierowywania portów to żaden hacker ani nikt nie włamie mi się do sieci? mój router:orange funbox 2.0 opcje które mogę wyb
- dla których bezpieczeństwo nie jest najważniejsze. jednak nawet w tym trybie
- zapora nie będzie zezwalać na połączenia z internetu
- jeśli nie zostanie dodana odpowiednia reguła nat/pat. średni(to mam ustawione)- zapora sieciowa blokuje wszystkie połączenia przychodzące. ten tryb chroni przed większością niebezpiecznych danych obecnych w internecie. zapora zezwala na połączenia wycho
- z wyjątkiem usług netbios. wysokie- zapora sieciowa zezwala na połączenia wychodzące z typowych usług (www
- ftp
- news
- ...) i odrzuca wszystkie nieoczekiwane połączenia przychodzące. ta konfiguracja zalecana jest aby uzyskać maksymalny poziom bezpieczeństwa. użytkownika- ten tryb pozwala na dostosowanie parametrów zapory sieciowej do wymagań użytkownika. (zarezerwowany
- ale żeby nikt jak już pisałem nie włamał mi się do sieci żaden hacker nie wykradł moich danych?

Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.