Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki Pomysł Na Serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam serwer lecz nie mam żadnego pomysłu na stworzenie nie chce robić serwerów które juz sa i sie przejadaja typu skyblok wojny gildi survivale itp 

mam kilka innych pomysłów na budowę lecz szukam pomocy sam nie ogarne wszystkiego tworze aktualnie projekt MMORPG serwer gdzie wystepuje własna fabuła sa przerozmaite systemy Ulepszania zbroi broni dungeony expowiska petami itp (jestes w trakcie tworzenia)

Drugim pomysłem mam zbudowanie miasta i zrobienie go w stylu apokalipsy gdzie gracz miałby dostep do broni palnej i masowo zabijał ZOOMBI a przy opkazji zrobic tez nutke przetrwania jak w the walking dead budowanie bas zbieranie sie w grupy napadanie innych grup itp 

kolejnym pomyslem cos z farmami gracz nja start dostaje np 5 kurczaków i dzialke i jego zadaniem jest zbudowanie farmy od 0 do czegos pieknego zasoby które otrzymywał by od roslin zwierzat sprzedawał by w miescie i rozwijal swoja farme kupowal ciągniki kombajny jakies konstrukcje na silosy itp 

co o tym sadzicie wykonanie serwerów jest proste lecz samemu trudne 

Opublikowano

Cześć. 
Twoim zdaniem 

Cytat

nie chce robić serwerów które juz sa i sie przejadaja typu skyblok wojny gildi survivale itp 

a po mojemu to wystarczy zainteresować czymś gracza aby został na serwerze. Serwery tego typu nie muszą się nudzić bo takie pluginy dają mase możliwości. Wystarczy rozwinąć to co już jest albo pozmieniać jednocześnie nie utrudniając gry.

Średnio rozumiem czego chcesz od ludzi którzy będą to czytać. Mamy wybrać jakiś Twój pomysł za najlepszy swoim zdaniem i opisać z jakiego powodu tak uważamy? 

Battlefield 3 Mod

bf3.player-MPCforum.pl:27061
CODMOD: II WŚ

cod.player-MPCforum.pl:27055

Opublikowano

Nie oszukujmy się nadal są i będą popularne i zalewane przez graczy serwery EasyHC czy megadrop, w MC gra pełno dzieci którym nie chce się zbierac itemów, tylko wykopią jeden klocek i juz maja 10 blokow diamentowych, jezeli chcesz zeby bez wiekszej reklamy u YT (gdzie biorą kuriozalne kwoty za odc czy live który i tak za bardzo nic nie daje) to zaloz serwer EasyHC :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...