Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Zwrot gry

diabelx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

jakie mam szanse na zwrot pieniędzy za grę a nie spełniam warunków(czas w grze oraz czas zakupu)? 

Mam tylko 3h 45m w grze, a nie wiedziałem o możliwości zwrotu :( Kupiłem ją 29grudnia 2017r.

Opublikowano

Ja miałem kiedyś grę ponad miesiąc i prawie 10h w niej ale w wiadomości ze zwrotem ładnie uargumentowałem dlaczego chcę zwrot i mi przyznali było to bodajże za arka więc jeśli napiszesz ładną wiadomość i logicznie ją uargumentujesz to jest szansa że Ci dadzą zwrot polecam jako powód dać zbyt duże wymagania chyba że zezwoliłeś steamowi na pobieranie twoich danych o piecyku

A ty z góry jak się nie znasz to się nie odzywaj

gQSkfLC.png

Opublikowano
3 godziny temu, Gandern napisał:

Ja miałem kiedyś grę ponad miesiąc i prawie 10h w niej ale w wiadomości ze zwrotem ładnie uargumentowałem dlaczego chcę zwrot i mi przyznali było to bodajże za arka więc jeśli napiszesz ładną wiadomość i logicznie ją uargumentujesz to jest szansa że Ci dadzą zwrot polecam jako powód dać zbyt duże wymagania chyba że zezwoliłeś steamowi na pobieranie twoich danych o piecyku

A ty z góry jak się nie znasz to się nie odzywaj

Ja myślałem, źe tam mają bota, który sprawdza warunki (facepalm)

Dzięki za odpowiedź!

Postaram się by mi zwrócili kase

Opublikowano

Jeśli produkt został dostarczony i możesz z niego korzystać, to nie masz praw do zwrotu po okresie. Sklep Google by wysłał od razu po takim czasie maila, że nawet podania nie będą rozpatrywać, myślę, że Steam podobnie.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano
28 minut temu, Calme napisał:

Jeśli produkt został dostarczony i możesz z niego korzystać, to nie masz praw do zwrotu po okresie. Sklep Google by wysłał od razu po takim czasie maila, że nawet podania nie będą rozpatrywać, myślę, że Steam podobnie.

Czyli nie mam najmniejszych szans na zwrot przez Pomoc Techniczną? :/ 

• ToshiKatsu zmienił(a) tytuł na [Steam] Zwrot gry
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 16.02.2018 o 02:31, diabelx napisał:

Mam tylko 3h 45m w grze, a nie wiedziałem o możliwości zwrotu :( Kupiłem ją 29grudnia 2017r.

Nie przyznają ci zwrotu pieniędzy ponieważ za długo grałeś w grę, zwrot był by możliwy jak miał byś miał 3h w grze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...