Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór smartfona 2018

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Kończy mi się abonament na obecny telefon i mam zamiar wziąść kolejny nowy telefon. Mam na oku Samsung Galaxy S8, miesięcznie bym placil 137 zl za abonament i sprzęt, brać tego galaxy s8 czy coś lepszego jest jeszcze?

Opublikowano

co rozumiesz pod pojęciem lepszy? dla mnie lepszy jest iphone. zbyt mało danych podałeś

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano
17 godzin temu, hooligan333 napisał:

Witam,

Kończy mi się abonament na obecny telefon i mam zamiar wziąść kolejny nowy telefon. Mam na oku Samsung Galaxy S8, miesięcznie bym placil 137 zl za abonament i sprzęt, brać tego galaxy s8 czy coś lepszego jest jeszcze?

A jakie telefony Ci operator oferuje?

Opublikowano

Nie bierz telefonu u operatora :/

No ja to bym poczekał na coś z 5G, w końcu prędzej czy później będzie w Polsce, myślę, że Note9 będzie tę technologię wspierał. Jeśli chcesz coś taniego na przeczekanie, to kup siajomi.

76561198093115115.pngAddFriend.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Stary odpuść telefon na umowę. Brałem do tej pory każdy telefon na takową. Stwierdziłem DOŚĆ, bez sensu, tracisz w cholerę kasy a telefon traci na wartości. Ja osobiście kupiłem teraz Xiaomi Mi A1 i powiem Ci że mega zadowolony jestem, spełnia moje oczekiwania i daje radę bez problemy z flagowcami. 

ZBIERAM PLUSY +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...