Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie odnośnie Origin Access i BF1

TheParkourPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

korzystał ktoś z was albo korzysta nadal z Origin Access? Wydaje się to być dobra opcja, 15zł i grasz praktycznie w najnowsze tytuły. Mam tylko pytanie, czy przez to są jakieś ograniczenia? Chciałem to wypróbować ze względu na BF1 ale jest w Access tylko w edycji zwykłej, dużo tracę bez edycji Revolutions? Jedyny BF jakiego uznawałem to była trzecia część i wiem że bez premium sporo contentu się traciło. I jeszcze jedno pytanie, czy w tym nie ma jakiegoś większego haczyka? Mogę np opłacić pierwszy miesiąc i od razu zrezygnować żeby tylko to przetestować?

2a0c2mq.png

Opublikowano

BF1 w edycji zwykłej jest dobrą opcją, ma większość tych "bardziej" popularnych i lepszych map, niż te co są w DLC. Przetestować możesz właśnie zakupując OA, wtedy zdecydujesz czy ci się gra podoba. Po jakiś 100h dopiero gra zaczyna "nudzić", więc dopiero wtedy zalecam dokupienie PP.  Również są organizowane weekendy/tygodnie z mapkami z dlc, na których też masz możliwość sprawdzenia co i jak. A odnośnie samego OA - jak zakupisz ten pierwszy miesiąc, to od razu możesz zrezygnować z subskrybcji, nie będzie wtedy pobierać kosztów za kolejny miesiąc. Jak ci się spodoba, masz możliwość przedłużenia kiedy tylko chcesz.

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...