Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie postawić bota?

ichus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam do was pytanie gdzie ustawiacie boty pod zarobek od lvl 30-45. Wbiłem 6 botami 40-43 lvl aktualnie dropię zęby orka aczkolwiek jest to ryzykowne, ponieważ większą część graczy przyciągam swoją uwagę. Gram na serwerze Tasmania, małże -> na 1-2 dni wychodzi mi 10-11 małży jest to chyba stosunkowo mało :/ .

Wracając do pytania: Gdzie ustawiacie swoje botki na zarobek? :) dla najlepszych odpowiedzi leci + Pozdrawiam :D

signjpg_swwrens.jpg

Opublikowano

maly spot sohan dropic leki z + i bez zadko kto tam jezdzi/duzy spot pajakow na pustyni dropic oczy sieci worki spony ogony odlamki/ nie wiem po ile to chodzi bo aktualnie chodzi poniewaz nie gram

Opublikowano

@Ref 

Jakieś inne propozycje? :) mogę na tych botach dobić do 50-65 lvl co na tych lvl można fajnie dropić? metki odpadają ponieważ mam darmowego m2booba poza tym na tasmani TGM często sprawdza v1/v2 względem botów.

signjpg_swwrens.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...