Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona](SRZEDAM/WYMIENIE) Steam +180 Kupionych gier 6 letnie konto Bez Vaca+Konta do innych gier gratis ( 400ZŁ )

cela123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy :    Konto steam ze 180 płatnymi grami, do konta dodaje wszystkie konta do darmowych gier na steamie w któych miałem najczęście high lvlowe postacie (neverwinter,warface, war thunder, world of tanks blitz, warframe, paladins, zula, brawlhalla i wiele wiele wiecej) + oczywiscie email z ktorego to konto zakładałem.  

Ps. Mam jedno zbędne konto w lolu 30 poziom z jakimiś tam postaciami typowo top, dorzucam bo i tak nie korzystam.

Kontakt :     kontakt pod tym postem lub na pw

Krótki opis :   Konto zawiera masę ciekawych gier zwłaszcza early accesów, których jestem fanem. Jako osoba pomagająca kiedyś ze steam greenlight mam też dużo pakietów fundatorskich zapisanych na te konto, także można liczyć na dodatkowe gry po premierze.

Aby zobaczyć wszystkie moje gry proszę o wejście w link z podpunktu "e." i kliknięcie w zakładkę "products" znajdującą się po lewej stronie poniżej niebieskiego tła.

Z ciekawszych gier warto wspomnieć  Gloria Victis, The Forest, Garrys Mod, Army 1-2-3, Miscreated, Rust,  Dayz, Total War'y, Rocket League, star warsowe gry i wiele wiele więcej. Jestem pewny, że każdy znajdzie coś co będzie mu się podobało.

Cena i metoda płatności : (do negocjacji)     400 zl
Wszy stkie informacje o koncie :  https://steamdb.info/calculator/76561198056414330/?cc=us

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...