Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

I Just S nie działa

bandera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was. Nie wiem czy było już na tym forum pisane o e-papierosach, w regulaminie nie znalazłem punktu na to. Mam problem z zakupionym 2 tygodnie temu  I Just'em S, problem dotyczy tego, że przycisk normalnie odbija, nie jest "wepchnięty" i normalnie bateria się ładuję, problem następuję, kiedy chcę go włączyć/odblokować tym 5-cio klikiem. E-papieros nie reaguje na kliknięcia, nie swieci się dioda i nie wydziela dymu. Wiem że dużo było tematów o tym sprzęcie, ale nie znalazłem odpowiedzi. Z góry dziękuję ;)

Opublikowano

Możesz mieć zepsutą diodę i wciśnięty pin w tanku/baterii - spróbuj podnieść je delikatnie igłą. Możesz też mieć zepsuty przycisk, wtedy zostaje gwarancja.

Zakładam, że nie masz żadnych problemów z tankiem.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Próbowałem podnieść i nie idzie, wydaje mi się że z pinem wszystko jest git.

Oddałbym na gwarancje, ale nie wiadomo kiedy mi zwrócą, o ile wgl zwrócą...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chciałbym odświeżyć temat i zapytać się czy zamiast oddawać na gwarancje płacąc ok. 15zł za przesyłke i zeby mi przyszło za niewiadomo ile i mając nadzieje że w ogóle przyjmą na reklamacje nie będzie lepiej dać do sklepu gsm i żeby mi to za kwotę ok. 30zł naprawili to.

Opublikowano

Ja bym dał to na gwarancję dając to do GSM do naprawy stracisz tylko gwarancję a może się okazać że dostałeś wadliwy produkt i za chwilę znowu się zepsuje.

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Dzień dobry, mam problem mój ijust s

Jest zepsuty kiedy klikam przycisk to grzałka zaczyna pracować na pełnych obrotach i muszę go wyłączać żeby go nie przegrzać. Proszę o pomoc

Opublikowano

Masz gwarancję to oddaj albo kup nowy. Ewentualnie rozbierz i napraw elektronikę jak już tak koniecznie chcesz go naprawiać. 

Najlepiej wywalić bo będziesz palił grzałki. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...