Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer wali w ....

mati262

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam panowie mam problem ostatnio z dnia na dzień w grze world of tanks spadly mi fps rano grałem wszystko elegancko potem poszedłem na inna gre wracam wieczorem na wota no i to fps z 90 spadaja np na 20 i tak cały czas myslałem ze to tylko cos z wotem ale sprawdziłem dziś i w grze LOL dzieje sie dokladnie to samo sprawdzałem temperatury i  wszystko jest okej takze to napewno nie to nawet robiłem aktualizacje sterownikow grafiki również nie pomogło już nie mam pomyslu tu skan z

oczyiwście czyściłem pc z tzw syfu ccleanerem i malwarebytes 

DX diag

https://megawrzuta.pl/download/075f5940c717bc6cc8b4f39b49524ec5.htm

Opublikowano

Może głupie pytanie, ale w "planie zasilania" masz ustawiony na "Wysoka wydajność" ?

Ew. ustaw w menedżerze zadań WoT'a na wysoki priorytet i koligacje na wszystkie rdzenie.

Opublikowano
1 godzinę temu, bandera napisał:

Może głupie pytanie, ale w "planie zasilania" masz ustawiony na "Wysoka wydajność" ?

Ew. ustaw w menedżerze zadań WoT'a na wysoki priorytet i koligacje na wszystkie rdzenie.

tak mam wysoką wydajność ale wysoki priorytek dawac caly czas co jakąś gre kiedyś tak nie mialem tak jak napisałem to sie stalo mozna powiedziec z godziny na godzine ;/ nic nie pobierałem co moglo by zasyfic czysciłem tymi dwoma programami 

Opublikowano

A gry masz zoptymalizowane przez Nvidia ? A w Lolu może masz ustawione na wysoki limit fps czy cos i wiem ze od jakiegos tam momentu zaczyna mocno lagować. 

Opublikowano
Przed chwilą, bandera napisał:

A gry masz zoptymalizowane przez Nvidia ? A w Lolu może masz ustawione na wysoki limit fps czy cos i wiem ze od jakiegos tam momentu zaczyna mocno lagować. 

nie nie nic nie zmieniałem w ustawieniach i w wocie np nawet nie pomaga ustawienie minimalnych ustawien a przed tym zdarzeniem na maksymalnych po ponad 120 fps ;d u mnie nie ma Nvidi ;p

Opublikowano
14 minut temu, bandera napisał:

To nwm co może być. Raczej Ci nie pomoge bo nie za bardzo się znam i podawałem tylko problemy na swoim doswiadczeniu. Sorry

nic nie szkodzi dziękuje za chęci ;) oczywiscie + dla ciebie  a czekam dalej może ktoś miał podobnie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...