Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mid main streamer

Raytlion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam jakiegoś w miarę aktywnego streamera, który ogólnie mainuje mida i jest meta slave'em. Chciałbym podpatrzeć co jest grane, jak grać, bo jest smutno że z d5 do g4 i do tego na minusowe winratio spadłem xD Także będę wdzięczny za kogoś kto streamuje po te pare godzinek dziennie, najlepiej jakby robił to w naszym czasie, ale mogę się też dostosować.

Opublikowano

Fakera czasem odpalę, ale widzę że lata po jungli czy robi inne cyrki, jakiś czas temu pogrywał sobie kayna. Shiphtura chętnie sprawdzę, nie słyszałem.

Co do polskiej sceny, nie ma takiej. Niestety ale nikt nie prezentuje swoją grą żadnego poziomu w tym momencie, a nastawiony jest stricte na pajacerke, także sobie odpuszczę raczej. Bjergsena właśnie ciężko jest mi strasznie złapać, uda mi się może raz na dwa tygodnie obejrzeć jeden stream, co do Froggena też sprawdzę. 

Dzięki wielkie i czekam na jeszcze jakieś sugestie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...