Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TSpeak.zapto.org [ Jak u Teściowej! To Administracja martwi się o waszą wygodę ] 4FuN

Fentoli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Chciałem Ci dzisiaj Zareklamować Mojego TS'a ( Taka podstawowa Reklama co też więcej dodawać.. Wbijecie sami i się przekonacie ;p ) Który jest pod ADresem ip: TSpeak.zapto.org Cóż mogę powiedzieć, TeamSpeak jest dość stabilny, od ponad pól roku ani razu jeszcze nie wybiło, doświadczona Administracja, mozna pogadać na wszelakie tematy, 4fun itd :D Strefy VIP dla powyzej 10 osób na kanale, Strefa prywatna gdzie na prawdę znajduje się mała ilość kanałów, a więc Wbijaj Ze Znajomymi i Rezerwujcie! Tak jak w temacie! " Jak u Teśćiówki! :D Chodzi o to że Administracja martwi się o naszych Użytkowników żeby mieli jak najlepszą wygodę rozmowy ;p. Pozdrawiam i życzę miłego dnia. IP: TSpeak.zapto.org 

Opublikowano
Dnia 15.02.2018 o 14:37, Fentoli napisał:

Hmm?

00-901 Warszawa, plac Defilad 1. To jest coś w stylu "adresu IP". Wiesz jak tam trafić i co tam się mieści? No pewnie nie za bardzo, a żeby trafić to trzeba by nawigacji popytać.

A jest to po prostu Pałac Kultury i Nauki. Czyli coś na kształt "nazwy domenowej". Myślę że po samej nazwie domenowej od razu wiesz gdzie to jest i jak tam trafić.

Dlatego też IP<>domena. I trochę śmiesznie to na TSach wygląda "nasze IP się nie zmienia". Bo kogo obchodzi jakieś IP...

ts.virtual-gaming.eu - nie polecam, 2/10 :-)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

15. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...