Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proxy

_xXKox2Xx_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem w jakim dziale pisac wiec pisze tu.

Czesc, chcialbym napisac swoje proxy jakies podstawy np postawie sobie serwer lokalny ( umiem ) i wchodze na niego i mam rozne tajne komendy np ,connect ,bot itp.
Chce narazie zrobic takie dwie. Jakies rady?

Tylko jedno

Mozecie pisac ze jak sie odrazu wbija to odrazu na serwer wbija 100 botow bez komendy ,bot albo z ta komenda

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
19 godzin temu, ˈyøøniks napisał:

xyz

a z gita to ty korzystac umiesz?

k3HeXgc.png

Opublikowano
Przed chwilą, happi napisał:

a z gita to ty korzystac umiesz?

umiem

Aktualnie interesuję się javą, powoli ogarniam java swing i awt, czasem bawię się HTML.

Opublikowano
Przed chwilą, happi napisał:

7d9HaGf.png

to po chuj to wrzucasz

a po chuj nie

przy publikowaniu projektu nie chcialo mi sie odznaczyc 4 znaczkow, im lazy sorry mommy

Aktualnie interesuję się javą, powoli ogarniam java swing i awt, czasem bawię się HTML.

Opublikowano
7 minut temu, ˈyøøniks napisał:

a po chuj nie

bo to nikomu niepotrzebne?

k3HeXgc.png

Opublikowano
9 minut temu, happi napisał:

bo to nikomu niepotrzebne?

Nie rozumiem czemu czepiasz sie takich szczegółów, raczej nikomu to nie przeszkadza, ale jak będę miał czas to usunę to.

Opublikowano
16 godzin temu, ˈyøøniks napisał:

proxy pisane ok. 5 dni, movement od botów nie działa bo dałem zły pakiet, kod też szału nie robi, pisane na szybko, jak będę miał czas to będę różne rzeczy poprawiał, tylko plz nie piszcie mi ,że kod ujowy czy coś, pisałem to byle jak, dla siebie, tak ,żeby działało, jakbym wiedział ,że to udostępnie to robiłbym całkiem inaczej, ale dłużej ^^

To dobry bait na nazwe na yt dałeś '[DL] Najlepsze i darmowe proxy 1.8.8, CasualProxy! Crashowanie i botowanie serwerow minecraft.'

:)

Opublikowano
55 minut temu, szymonek8905 napisał:

To dobry bait na nazwe na yt dałeś '[DL] Najlepsze i darmowe proxy 1.8.8, CasualProxy! Crashowanie i botowanie serwerow minecraft.'

z czym bait? Crashowanie zaprezentowane, reszte mam zamiar pokazać później. I tak, najlepsze DARMOWE proxy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...