Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukamy współwłaściciela

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)!

Serwer XZY.pl poszukuje współwłaściciela do prowadzenia serwera Minecraft o trybie easyhc!

Serwer jest już w 85% gotowych zostało tylko przetestować wszystko i czekać aż programista wyeliminuje wszystkie bugi i zaczynamy planować start. w Serwer są inwestowane duże pieniądze dlatego osoba która ma zamiar do mnie napisać powinna spełniać takie kryteria:

- Ukończone 18 lat

- Doświadczenie w prowadzeniu serwerów 

- Chęć do stworzenia większego projektu niż tylko zxkpczxc.ench.pl

- Swój własny budżet jako iż pieniędzy nigdy nie jest za mało a takie sprawy jak wtyczki do gry itd. nie są tanie

- Swoje własne Pomysły

- Czas oraz motywację

- być niekonfliktowy.

Oferujemu:

- zysk z serwera

- Serwer opanowany technicznie

- Autorskie rozwiązania jak i wtyczki

- Nazwę serwera która już jest lekko rozpromowana

- Oraz wiele więcej, lecz podamy je podczas naszej rozmowy.

Jesteś zainteresowany? Napisz nam na GG! 

Pozdrawiamy Administracja!

@Biter. zaakceptujesz?

Spoiler

Spoiler

Spoiler

szukamzy.png

• Biter. zmienił(a) tytuł na Szukamy współwłaściciela
Opublikowano

Nie polecam, właściciel nie potrafi argumentować swoich wypowiedzi, typowy właściciel easyhc który uważa że jego serwer będzie najlepszy, mówi że jeżeli nie robiłem serwerów to po co się wypowiadam, to tak samo jak byś oceniał chleb i piekarz by ci powiedział że czemu oceniasz go jak nigdy go nie robiłeś. Nie będę wstawiał ss bo to prywatna konwersacja, jeżeli autor tematu chce, to może wstawić. Pozdrawiam.

Opublikowano
17 godzin temu, Blackovskyy napisał:

Nie polecam, właściciel nie potrafi argumentować swoich wypowiedzi, typowy właściciel easyhc który uważa że jego serwer będzie najlepszy, mówi że jeżeli nie robiłem serwerów to po co się wypowiadam, to tak samo jak byś oceniał chleb i piekarz by ci powiedział że czemu oceniasz go jak nigdy go nie robiłeś. Nie będę wstawiał ss bo to prywatna konwersacja, jeżeli autor tematu chce, to może wstawić. Pozdrawiam.

Pisałeś może 5 minut ze mną i nie polecasz, nawet nie byłeś zainteresowany projektem ani planem jaki serwer ma a od razu pytanie dlaczego kolejny easyhc. Osoby które ze mną pracują widzą jak to wygląda i że dokładam wszelkich starań aby gracz był w pełni zadowolony z rozgrywki na serwerze. Ale co ja tam wiem.

Opublikowano
Przed chwilą, Thepolskicrafte napisał:

Pisałeś może 5 minut ze mną i nie polecasz, nawet nie byłeś zainteresowany projektem ani planem jaki serwer ma a od razu pytanie dlaczego kolejny easyhc. Osoby które ze mną pracują widzą jak to wygląda i że dokładam wszelkich starań aby gracz był w pełni zadowolony z rozgrywki na serwerze. Ale co ja tam wiem.

Nie polecam bowiem śmieszy mnie to co piszesz, nie potrafisz odnieść się na żadne pytanie normalnie, i te twoje teksty że zmanipulujesz graczy (XD)

Opublikowano
Przed chwilą, Thepolskicrafte napisał:

Zostawię to już bez komentarza.

Bo nie potrafisz się do niczego odnieść, jeszcze raz nie polecam tego pana, po kilku pytaniach niewygodnych dla niego zmienia temat co ja osiągnąłem i czemu się go czepiam, bez wątpienia powiem że żałosny człowiek i nic więcej. Kończę już tutaj, jak chcesz na mnie najechać lub napisać to pisz gg.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...