Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Junglerka, mid

veape

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, ostatnio spotkałem się z Dianą w jungle i Lee Sinem w enemy na midzie. Co sądzicie o tych dwóch postaciach na tych liniach? wiadomo, jak się ogarnie diane i lee sina to jest broken, sam gram lee sinem na średnim poziomie ale nigdy na midzie, diane widziałem raz w jungli ale na słabym poziomie. Moja ranga to G3, nie wiem czy na tych rangach warto próbować czegoś takiego?

Opublikowano

Każdy champ, którym grasz i daje ci przyjemność jest ok. Te akurat nie są jakieś top tier na tych pozycjach, ale da się tym zagrać, więc jak ktoś lubi to czemu nie

Opublikowano

Chodzi mi po prostu o to czy warto nimi na tych liniach grać, lee sinem tylko raz grałem poza junglą i był to top, w miare dało się grać.

Opublikowano

Diana - zajebista w jungli, jeszcze jak podłapie jakies early kille gdzie na low elo to takie ciezkie nie jest to juz w ogóle

Lee MID - dobry pod snowball, no ale pickując już lee na mida raczej musisz być pewny, że za chwile będziesz biegał 3:0

• Aive zmienił(a) tytuł na [Champ] Junglerka, mid
  • xOstateczny zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...