Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zxc.pl - Forum żart

Panda;]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TO NIE JEST REKLAMA!

zxc.pl - forum żart.

Witam wszystkich bardzo serdecznie ;p Ja jestem Panda i pozwolę sobię powiedzieć pare rzeczy o pewnym forum, które nie zasługuję na "szczyt". Czynników które na to wpływają jest wiele, bardzo wiele, mniejszycz czy większych ale są.

Zaczniemy od "wystartowania" owej sieci. Na początku wszystko pięknie, był hajs na reklame, potem nie, i już wyjebka, niby powoli się to kręciło przez 2 tygodnie dochodziły serwery, i jak mówiłem hajs się skończył. Brak osób do gry. Pojawia się osoba "xyz" ze swoim serwerem CSGO MOD, serwer pełny 32/32 utrzymuje całą sieć. Serwer postanowił odejść, stworzyć własną sieć. Gdy owy pan xyz odszedł od GE (Gold-elite) wszystko zaczeło upadać. Serwery zaczeły odchodzić bo na forum było coraz mniej osób i była mniejsza aktywność. (naprawdę mała, na chacie można czytać wiadomości z przed 3 dni xD ) Co by tu dalej napisać.. A! Tak jak mówiłem serwer odszedł zaczeło all padać itp itd.

Parę słówek o właścicelu :)
Drogi właściciel owej sieci, jaką jest GE, H5N1 ciekawy nick, nie sądzicie?
Nasz kochany H5N1 rżnie głupa po to, by osoby nie dowiedziały się kim jest.
A kim jest?
H5N1 to Univers. grafik właściciel martwych sieci takich jak eshoot.pl/ i podobno cs wakacje jeżeli dobrze pamiętam ;p
Robi z siebie głupa tylko po to żeby nie wyszło że to on. Rozmawiając z nim na tsie można się dowiedzieć że to nie on, kupił serwery od Universa (samego siebie XD) I Zaczynał od zera.
Powiedzcie mi, czy normalnie jest wyzywanie się dla fanu? On to lubi wyzywa się bo "lubi". Czy to jest normalne? Według mnie nie bardzo.

I teraz najciekawsze, pamiętacie pana xyz? Założyl sieć, H5N1 postanowił się wjebać do AMXBANSA, wiecie czemu? Bo ma spinę z panem xyz (Podobno) Tylko dlatego wjebał się do bansa xD
Drugą rzeczą są groźby atakami DDoS. wielokrotnie słyszałem jak mówił do innych że mu jebnie Ddosa ;v Chyba nie jest to normalne.
Bany na forum - Potrafi zbanować użytkownika z błachego powodu. Jeżeli ktoś go nie lubi, bądź denerwuje, potrafi go zbanować tylko dlatego że ktoś go irytuje.

Osobiście uważam że taka osoba nie zasługuje na sukces. Współpraca z nim może być szkodliwa. Jedyne co można robić na GE to reklamować swoją sieć, jedyny z niej aki pożytek.
Chciałbym się dowiedzieć co wy o tym myślicie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...