Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję pracy jako GM!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie!

Poszukuję pracy na stanowisku mistrza gry.  Na imię mam Mateusz mam lat 19. Jestem osobą komunikatywną posiadającą nie małą wiedzę na temat gry i mechanizmów. W grze zawsze służyłem i służę pomocą dla nowych, jak i bardziej zaawansowanych graczy, aby gra dla nich stała się przyjemniejsza dla oka. Przy komputerze jestem dosyć często, więc zastać mnie również nie będzie stanowiło żadnego większego problemu. Prócz doświadczenia i komunikatywności, cechuje mnie indywidualny sposób komunikacji z innymi graczami, nie mam większych problemów ze znalezieniem z ludźmi wspólnego języka. 

Ranga cechuje się odpowiedzialnością i cierpliwością. Jestem człowiekiem pozytywnym i zawsze pełny sił i pomysłów, jeśli gracz prosi o pomoc, zawsze ją otrzyma.

Oferty proszę zgłaszać w prywatnej wiadomości bądź pod tematem.

Pozdrawiam!

(Proszę  nie sugerować się nickiem, ponieważ konto założone wieku temu...)

Opublikowano

Oczekujesz coś za pełnienie funkcji mistrza gry? Określ liczbą z zakresu od 1 do 10: a) Twoją wiedzę na temat gry Metin2 od strony opiekuna (komendy itd.) oraz b.) Znajomość języka polskiego (ortografia, interpunkcja, składnia).

Opublikowano
Dnia 14.02.2018 o 16:41, Reygras napisał:

Oczekujesz coś za pełnienie funkcji mistrza gry? Określ liczbą z zakresu od 1 do 10: a) Twoją wiedzę na temat gry Metin2 od strony opiekuna (komendy itd.) oraz b.) Znajomość języka polskiego (ortografia, interpunkcja, składnia).

Nie oczekuję nic. Wiedzę na temat gry oceniam na 8(Pewnie znalazły by się jakieś drobnostki na temat samej gry o których po dziś dzień nie wiem), lecz komendy i pozostałe formy administrowania oceniam na 9. Znajomość języka polskiego na 9 lub 8,5 ponieważ człowiek nie maszyna czasami popełnia błędy(Oczywiście w stanie trzeźwego umysłu ortografia, interpunkcja oraz składnie są poprawne i nie stanowią bariery między komunikacją na poziomie).

Pozdrawiam!

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...