Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer survival w tych czasach?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy taki survival+działki waszym zdaniem miałby szanse wypalić? system działek w mieście które byłyby za $$$ + system automatycznych cuboidów które były by na otwarte mapie poza miastem za free, prace opierające się nie tylko na kopaniu ale również na questach, "osiągnięcia", małżeństwa, różne ciekawe, tematyczne eventy, możliwość stworzenia swoich małych "wiosek", system "targu", kopalnia, tartak, mapa z różnymi ciekawymi lokacjami która raz na miesiąc były by zmieniane, dla "trolli" system więzienia w którym trzeba wypracować "x" kwotę aby się wydostać. Szukam czegoś takiego od dawna a jedyne co teraz znajduje to przeorane mapay dzieci typu "tpa event" lub administracje która nastawia sie na vipy i jedyne co to organizuje eventy "parkour", wszystko opiera sie na gry maks 10h, potem nie ma żadnego celu. Co wy na to? Głównym celem gry byłoby zdobycie działki zaraz przy spawnie, ciekawych tytułów oraz dążenia do wielkiego dobytku.

#edit nie byłby to jakiś skomplikowany serwer z 1000 rozwiązań a jedynie prosty survival+działki, oczywiście pvp byłoby jedynie na wyznaczonych strefach lub na mapie otwartej, to byłoby uzgodnione z wami, graczami, sklep sms praktycznie by nie istniał, jedynie cheaterzy mogli by kupić UnBana i nic wiecej, żadnych diaxów, setów, vipów i innych.

Opublikowano
2 godziny temu, _space_ napisał:

Why not. Byle nie kolejny serwer easyhc, gdzie gra 5 osób...

Nie nie, myślałem o czymś bardziej jak dawniej, ogarnięta administracja, nie nastawienie się na hajs, lużna rozgrywka z ciekawymi dodatkami aby gra nie była bez celu i nie nudziła się.

Opublikowano

Jeżeli tradycyjny serwer to nie, bo jest dużo lepszych. Chyba że coś innowacyjnego to może wypali, bo po co robić coś co już jest?

Opublikowano
1 godzinę temu, Blackovskyy napisał:

Jeżeli tradycyjny serwer to nie, bo jest dużo lepszych. Chyba że coś innowacyjnego to może wypali, bo po co robić coś co już jest?

nie nie, nie bedzie to fb+działki kolejny, bedzie to coś ala "role-play" w średniowieczu z tym że będzie możliwość kupna/wynajęcia posiadłości przy zamku(spawnie) lub postawienia cuboida na otwartym świecie, będzie system paru zadań oraz wiele ciekawych lokacji z wartościowymi łupami.

Opublikowano
2 godziny temu, IkjovskYY napisał:

Pomysl spoko, ale serwerow roleplay jest juz za duzoo :x

Właśnie mi chodzi aby to był coś ala rp, bez sztywnych zasad, jedynie z ich domieszką :D

Opublikowano

No i gitara, teraz w MC zeby sie wybic trzeba miec cos innowacyjnego... albo zrobic kolejny syf ktory bedzie trzymal sie 3 miechy, ale 100% pod hajs... Takie dzisiejsze czasy

Opublikowano

Jestem graczem od dłuższego czasu. Ostatnio coraz mniej gram własnie przez ta całą fale wielkich nowości i skomplikowanych serwerów jak dla mnie. Kiedyś to się fajnie grało. Prosty cel, miła atmosfera bez niepotrzebnych napinek, brak faworki i już 200 osob miało co robić nawet przez miesiąc. Gdybyś potrzebował jakiejś pomocy wal śmiało ;), chętnie zagram u Cb.

Battlefield 3 Mod

bf3.player-MPCforum.pl:27061
CODMOD: II WŚ

cod.player-MPCforum.pl:27055

Opublikowano
Dnia 17.02.2018 o 20:22, TaBalU napisał:

Jestem graczem od dłuższego czasu. Ostatnio coraz mniej gram własnie przez ta całą fale wielkich nowości i skomplikowanych serwerów jak dla mnie. Kiedyś to się fajnie grało. Prosty cel, miła atmosfera bez niepotrzebnych napinek, brak faworki i już 200 osob miało co robić nawet przez miesiąc. Gdybyś potrzebował jakiejś pomocy wal śmiało ;), chętnie zagram u Cb.

Dzieki za opinie, będę się odzywał jak coś :D Na pewno będę potrzebował kogoś do beta testów przed startem :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...