Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zacinający się Wiedźmin 3

CotiTheVesp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gram juz którys raz w wiedzmina 3, nigdy wczesniej nie mialem takiego problemu.
Normalnie gralem w wieska bez lagów, full hd, niektóre opcje na srednim lub wysokim czasem, a w tussount latałem na wysokich czasami i nie bylo zadnych sciec. 
Gre znow pobralem przedwczoraj i mam od zawalenia lagow i to juz w oxenfurcie, nw o co biega, wszystko na low ustawilem, dalem wysoki priorytet na wiedzminka, robilem wszystko co w mojej mocy. 
Jedyne co sie zmienilo w tym czasie to monitor, z rozdzielczosci 1440x900 na full hd 1920x1080, lecz nawet jak zmienilem teraz w grze na 1024 to mialem identyczne lagi.
Temperatury w porzadku, system win7, karta graifczna amd readon hd, wszystkie sterowniki aktualne. 
Gre kupilem przez internet (wersja pudełkowa) + w pudełku kod do goga. Problem aktualnie 'wystepuje' tylko w wersji na gogu, teraz instaluje gre z płyty czego wczensiej nie robilem. NIe wiem co mam juz zrobic jak to mi nie pomoze, prosze o pomoc :(

Opublikowano

Można zamknąć. 
Koledzy z grupki wiedzminskiej mi pomogli :D
Jakby ktos mial problem to niech zainstaluje wczesniejsza wersje gry, bo na przyklad z goga pobiera sie wersje juz 1.31 a z plyty instaluje 1.30. Mozna tez odinstalowac aktualizacje z początku stycznia ktora spowalnia procesory od intela nawet do 30%. szkoda ze róznice miedzy tymi wersjami są zbyt mocno zauważalne :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...