Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z tego powodu, iż w laptopie lenovo g50-80 jest tylko 1 wejście jack jestem zmuszony do korzystania z mikrofonu wbudowanego, lecz gdy gdy podłączam słuchawki do samego końca, to nie słychać niektórych dźwięków, np. w cs:go nie słychać odgłosu desert eagle, ak 47 jest przytłumiony, nie słychać mowy (na voice chat, na YouTube itd.), lecz problem ustępuje gdy je się lekko wyciąga, oraz poprzekręca w prawo, w lewo aż zacznie działać, problem leży w tym że gdy mam lekko wyciągnięte słuchawki to dźwięk jest OK lecz nie działa mikrofon, a gdy wcisnę do samego końca to działa mikrofon lecz dźwięk jest popsuty T_T nie wiem czy to jest wina wejścia jack, czy systemu. na pewno nie słuchawek bo zmieniałem je kilkakrotnie, bez efektu, za to wejście czyściłem patyczkiem do uszu, i próbowałem przedmuchać, lecz ni ci z tego.

PS gdy odłączam słuchawki to mikro jest ok, i proszę nie pisać 'wejdź w taki głośnik, klikni prawym, urządzenia do nagrywania, i tam wybierz swój mikrofon kliknij 'włącz'', chyba że to będzie siętyczyć co innego, ale ten mikrofon mam włączony

Opublikowano

Podejrzewam że pomiędzy 'słuchawki' a 'ile' powinna być kropka, lub przecinek, mam 3 kreseczki na wejściu jack ale gdy podłączyłem droższe słuchawki (pożyczone) to działało normalnie, ale dalej było to z mikrofonem...

• Aive zmienił(a) tytuł na Problem z audio w laptopie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...